מתכון אורז ועוף עם שעועית ופטה כבד
מבשלים 2 כוסות אורז לבן בצורה פשוטה חותכים 4 יחידות של חזה עוף לקוביות קטנות כמו סיני מבשלים חצי שקית שעועית ירוקה שלמה של סנפרוסט במים עם מלח עד שיתרכך ומכבים מוציאים מהמים במחבת עמוקה (או ווק או אליפס) מטגנים להלבנה במעט שמן את העוף עד שמוכן ומוסיפים רוטס סויה מתוק על בסיס סוכר חום (יש גם על בסיס מולסה) סך כל כמות הסויה בכל התבשיל ששמים היא בין רבע לשליש בקבוק. עובדים בהדרגה וכל פעם שמים קצת ומערבבים לאחר מכן מוסיפים את האורז שופכים עוד מעט סויה ומערבבים עם העוף לאחר שקיבל צבע חום בהיר והכל עורבב(בעדינו) מוסיפים שעועית וממש בעדינות מערבבים עם עוד מעט סויה. (מי שאוהב יותר מתובל יכול להוסיף לעוף כפית רוטה סויה רגיל של קיקומן) זהו בהצלחה פטה כבד מטגנים בצל גדול קצוץ בכמות נדיבה של שמן זית לאחר שמזהיב מוסיפים חצי קילו כבד מוכשר מטגנים יחד מוסיפים מלח פלפל וברנדי (פקק אחד) בשלב זה טוחנים (עדיף במקל של בראון ודומיו) למחית אחידה טוב טוב מכניסים לכלי מאורך וצר בתוך ניילונית ומקררים מגישים על טוסטים קטנים וריבת בצל ליד (אם צריך אביא מתכון בהמשך)
מבשלים 2 כוסות אורז לבן בצורה פשוטה חותכים 4 יחידות של חזה עוף לקוביות קטנות כמו סיני מבשלים חצי שקית שעועית ירוקה שלמה של סנפרוסט במים עם מלח עד שיתרכך ומכבים מוציאים מהמים במחבת עמוקה (או ווק או אליפס) מטגנים להלבנה במעט שמן את העוף עד שמוכן ומוסיפים רוטס סויה מתוק על בסיס סוכר חום (יש גם על בסיס מולסה) סך כל כמות הסויה בכל התבשיל ששמים היא בין רבע לשליש בקבוק. עובדים בהדרגה וכל פעם שמים קצת ומערבבים לאחר מכן מוסיפים את האורז שופכים עוד מעט סויה ומערבבים עם העוף לאחר שקיבל צבע חום בהיר והכל עורבב(בעדינו) מוסיפים שעועית וממש בעדינות מערבבים עם עוד מעט סויה. (מי שאוהב יותר מתובל יכול להוסיף לעוף כפית רוטה סויה רגיל של קיקומן) זהו בהצלחה פטה כבד מטגנים בצל גדול קצוץ בכמות נדיבה של שמן זית לאחר שמזהיב מוסיפים חצי קילו כבד מוכשר מטגנים יחד מוסיפים מלח פלפל וברנדי (פקק אחד) בשלב זה טוחנים (עדיף במקל של בראון ודומיו) למחית אחידה טוב טוב מכניסים לכלי מאורך וצר בתוך ניילונית ומקררים מגישים על טוסטים קטנים וריבת בצל ליד (אם צריך אביא מתכון בהמשך)