נשמע כמו שילוב מוזר אבל האמת היא שזה מאוד טעים. השכנה ההונגרית לימדה אותנו בילדותנו.
קוצצים דק-דק כרוב קטן (או חצי כרוב גדול) במעבד מזון.
שמים סיר על אש נמוכה-בינונית עם 2-3 כפות שמן
מוסיפים את הכרוב הקצוץ ומפזרים מעט מלח
סוגרים עם מכסה ומבשלים כשעה וחצי-שעתיים עד שמצטמצם בנפח, מתרכך לחלטין ומקבל קצת צבע. מערבבים מדי פעם במהלך הבישול.
זה נורא מסריח אז ממליץ לפתוח חלון או משהו
מבשלים חבילת פסטה (פעם היינו מוסיפים ריבועים גדולים של אוסם אבל זה כבר לא קיים, אז היום אני משתמש בפוזילי) לדרגת אל דנטה
מוסיפים לסיר עם הכרוב ומערבבים. זהו, מוכן. מגישים חם.
קוצצים דק-דק כרוב קטן (או חצי כרוב גדול) במעבד מזון.
שמים סיר על אש נמוכה-בינונית עם 2-3 כפות שמן
מוסיפים את הכרוב הקצוץ ומפזרים מעט מלח
סוגרים עם מכסה ומבשלים כשעה וחצי-שעתיים עד שמצטמצם בנפח, מתרכך לחלטין ומקבל קצת צבע. מערבבים מדי פעם במהלך הבישול.
זה נורא מסריח אז ממליץ לפתוח חלון או משהו
מבשלים חבילת פסטה (פעם היינו מוסיפים ריבועים גדולים של אוסם אבל זה כבר לא קיים, אז היום אני משתמש בפוזילי) לדרגת אל דנטה
מוסיפים לסיר עם הכרוב ומערבבים. זהו, מוכן. מגישים חם.