מתכון אפונה מנצח
חומרי גלם:
2 שקיות אפונה של סנפרוסט
1 בצל גדול
זוג סלסילות פטריות שמפניון טריות
1 פסטה של MUTTI
מעט שמן קנולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל קצוץ בינוני בשמן עם מלח (להגרת נוזלים)
מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות של 0.5-1 ס"מ עובי.
מבשלים עד שהפטריות מתרכחות.
מוסיפים את הפסטה ועוד קצת מים (אני מרתיח מים, שופך לבקבוק וסוגר ומנער. זה מסיר את כל השאריות.
מביא לרתיחה ומבשל על אש קטנה כ-10 דקות.
מוסיף את האפונה
מביא לרתיחה
מוסיף מעט פלפל שחור
מוריד לאש נמוכה ומבשל כ-20-30 דקות.
בתיאבון.
חומרי גלם:
2 שקיות אפונה של סנפרוסט
1 בצל גדול
זוג סלסילות פטריות שמפניון טריות
1 פסטה של MUTTI
מעט שמן קנולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל קצוץ בינוני בשמן עם מלח (להגרת נוזלים)
מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות של 0.5-1 ס"מ עובי.
מבשלים עד שהפטריות מתרכחות.
מוסיפים את הפסטה ועוד קצת מים (אני מרתיח מים, שופך לבקבוק וסוגר ומנער. זה מסיר את כל השאריות.
מביא לרתיחה ומבשל על אש קטנה כ-10 דקות.
מוסיף את האפונה
מביא לרתיחה
מוסיף מעט פלפל שחור
מוריד לאש נמוכה ומבשל כ-20-30 דקות.
בתיאבון.