מתכון בריא וטעים לקרקרים

ybo4

New member
נראה נהדר

תוכל בבקשה להוסיף גם בכתב - חומרים וכמובן אפיה.
אהבתי את הרעיון של שבירתם ביד. פשוט וקל.
 

דור1213

New member
המתכון

1 כוס קמח כוסמין
1 כוס קווקר
50 גר' פישתן
50 גר' שומשום
50 גר' גרעיני חמניה
30 גר' קצח
2 כוסות מים
1 כפית מלח

לבחוש הכל יחד לעיסה (יוצאת עיסה דלילה)
להפריד לשתי תבניות גדולות (של התנור) למרוח על נייר פרגמנט לשכבה דקה מאוד .
לאפות בין 50 ל-60 דק' בחום של 170 מעלות
עד לצבע חום בהיר. רצוי להפוך את הקרקרים ולתת להם להתייבש
בתאבון!!
 

yair_bar

New member
מנהל
תודה


 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תודה ושאלה קטנה

כשאתה כותב קווקר אני מניח שאתה מתכוון לפתיתי שיבולת שועל.

השאלה היא האם עדיף להשתמש בסוג העבה המשמש להכנת גרנולה או בסוג הדק המשמש להכנת דיסות ?
 

דור1213

New member
עדיף להשתמש בסוג הדק

אם אין לך בבית את הסוג הדק אתה יכול לקחת את הסוג העבה ולטחון אותו קצת ויוצאת אותה תוצאה!
בתאבון
 

yair_bar

New member
מנהל
ביקשתי כמה פעמים

לא לצרף סרטון/קישור חיצוני ללא מתכון בפורום
&nbsp
&nbsp
 
למעלה