ההורים יסכימו לתת לנכדים?
באדיבות ספיר דהן.
באדיבות ספיר דהן.
לעוגיות שוקולד צ’יפס
- 65 גרם חמאה קרה.
- 50 גרם אבקת סוכר.
- 40 גרם סוכר חום כהה.
- 170 גרם קמח.
- 2\1 כפית אבקת אפייה.
- 4\1 כפית אבקת סודה לשתייה.
- ביצה M.
- 100 גרם שוקולד צ’יפס (אפשר חצי מריר חצי חלב).
לעוגת הגבינה
- 225 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי 25% (אני השתמשתי בנפוליאון)
- 100 גרם גבינה לבנה 9% (אפשר גם 5%)
- 80 גרם סוכר לבן.
- 2 ביצים L.
- 10 גרם קורנפלור (כף).
- כפית תמצית וניל איכותית.
אופן ההכנה
- מתחילים בהכנת עוגיות שוקולד צ’יפס: בקערה מערבבים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה, ומניחים בצד עד לשימוש.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה יחד עם הסוכרים עד לקבלת תערובת קרמית.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הביצה ומעבדים עד להטמעה.
- מוסיפים את תערובת היבשים שערבבנו בשלב הראשון, ומעבדים היטב עד לקבלת פירורי בצק.