מרכיבים
12 פילה דג אמנון טריים
מיץ מלימון שלם גדול
מלח גרוס גס
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
2 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
4 כפות מים
חצי כפית פפריקה אדומה
אופן ההכנה
משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות.
לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור.
לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם
על הנתחים.
אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.
12 פילה דג אמנון טריים
מיץ מלימון שלם גדול
מלח גרוס גס
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
2 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
4 כפות מים
חצי כפית פפריקה אדומה
אופן ההכנה
משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות.
לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור.
לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם
על הנתחים.
אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.