חיפושית עצובה
New member
מתכון טבעוני טעיםםםםם
לטבעונים מביניכם: צ´יפס תפוחי עץ להמון פרוסות (תלוי כמה דק תפרסו): שני תפוחי עץ סמיט גדולים 100 גרם אבקת סוכר כלים: תבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה. אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור ל-100 מעלות 2. קולפים את התפוחים,מוציאים את הליבה (בעזרת תפוחן) ופורסים אותם לטבעות הכי דקות שתוכלו. 3. מנפים מחצית מאבקת הסוכר על התבניות 4. מניחים את התפוחים על מצע אבקת הסוכר,ומנפים עליהם את יתר האבקה. 5. אופים את התפוחים שעתיים עד שעתיים וחצי-עד שהם מתחילים להזהיב. רצוי לסובב מדי פעם את התבניות. 6. מוציאים מייד ומעבירים במהירות לצינון על רשת-עד שהם הופכים פריכים וקשים....ניתן לאחסן עד כשבוע בכלי אטום מחוץ למקרר. *זה נישנוש ממש טעים ולא משמין....
לטבעונים מביניכם: צ´יפס תפוחי עץ להמון פרוסות (תלוי כמה דק תפרסו): שני תפוחי עץ סמיט גדולים 100 גרם אבקת סוכר כלים: תבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה. אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור ל-100 מעלות 2. קולפים את התפוחים,מוציאים את הליבה (בעזרת תפוחן) ופורסים אותם לטבעות הכי דקות שתוכלו. 3. מנפים מחצית מאבקת הסוכר על התבניות 4. מניחים את התפוחים על מצע אבקת הסוכר,ומנפים עליהם את יתר האבקה. 5. אופים את התפוחים שעתיים עד שעתיים וחצי-עד שהם מתחילים להזהיב. רצוי לסובב מדי פעם את התבניות. 6. מוציאים מייד ומעבירים במהירות לצינון על רשת-עד שהם הופכים פריכים וקשים....ניתן לאחסן עד כשבוע בכלי אטום מחוץ למקרר. *זה נישנוש ממש טעים ולא משמין....