מתכון טוב ללביבות תירס?

mיטלמן

Well-known member
ירשתי מאחותי 2 קופסאות מתכונים,
פעם גם לי היו, בהשראתה.
אחיניתי צלצלה ושאלה על לביבות תירס,
מצאתי וזה לא מה שחפשתי, די פשוט רק שבזה שמצאתי טוחנים חלק מהתירס,
מה שהיה לנו זה מתכון (אני כמעט בטוחה שמלוח שנה או פרסום של תנובה מלפני עשרות שנים שהיה במגרה בבית הורי), עוד מלפני עידן התירס הקפוא.
מצאתי ברשת משהו שנראה לי והעברתי לה,
למישהי יש מתכון פשוט ומומלץ?
פשוט כי אני זוכרת שהיה משהו פשוט ומטוגן כמובן.
תודה וחג שמח.
החיפוש כמובן לא עובד.
זה מה שמצאתי שנראה לי הכי מתאים.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ירשתי מאחותי 2 קופסאות מתכונים,
פעם גם לי היו, בהשראתה.
אחיניתי צלצלה ושאלה על לביבות תירס,
מצאתי וזה לא מה שחפשתי, די פשוט רק שבזה שמצאתי טוחנים חלק מהתירס,
מה שהיה לנו זה מתכון (אני כמעט בטוחה שמלוח שנה או פרסום של תנובה מלפני עשרות שנים שהיה במגרה בבית הורי), עוד מלפני עידן התירס הקפוא.
מצאתי ברשת משהו שנראה לי והעברתי לה,
למישהי יש מתכון פשוט ומומלץ?
פשוט כי אני זוכרת שהיה משהו פשוט ומטוגן כמובן.
תודה וחג שמח.
החיפוש כמובן לא עובד.
זה מה שמצאתי שנראה לי הכי מתאים.
מהיר וסביר

לביבות תירס

המצרכים :
קופסת שימורי תירס
3 כפות קמח
2 ביצים
כף גדושה פירורי לחם
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1 טוחנים חצי קופסת תירס עם חצי מהנוזלים שלה במעבד מזון. מוסיפים את חצי כמות הגרגירים שנותרו בקופסה, מוסיפים קמח, ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם ופירורי לחם (אפשר להחליף בקמח תפוחי אדמה). אם העיסה רטובה מדי, מוסיפים עוד פירורי לחם.

2 מחממים מחבת עם שמן קנולה, יוצרים קציצות בעזרת כף, משטחים ומטגנים משני צדדים עד להזהבה.
 

mיטלמן

Well-known member
תודה רבה חנה.
מהיר וסביר

לביבות תירס

המצרכים :
קופסת שימורי תירס
3 כפות קמח
2 ביצים
כף גדושה פירורי לחם
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1 טוחנים חצי קופסת תירס עם חצי מהנוזלים שלה במעבד מזון. מוסיפים את חצי כמות הגרגירים שנותרו בקופסה, מוסיפים קמח, ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם ופירורי לחם (אפשר להחליף בקמח תפוחי אדמה). אם העיסה רטובה מדי, מוסיפים עוד פירורי לחם.

2 מחממים מחבת עם שמן קנולה, יוצרים קציצות בעזרת כף, משטחים ומטגנים משני צדדים עד להזהבה.
תודה רבה לשיח.
 
למעלה