מתכון טוב

ghsighsi

New member
אז ככה

בד אפל סאוור בד אפל, דש ליים, חצי מנה דריי מרטיני לסגור עם קרנברי בד אפל, דריי מרטיני, מיץ תפוחים, 3 טיפות אנגוסטורה(טוב אפשר 4 ) קיר עם בד אפל במקום קסיס בצ'ייסר, חצי תחתון בד אפל חצי עליון וודקה (בשכבות) באמצע לכלוא כמה טיפות טבסקו=רד איי אפל יש עוד כמה אם את ממש תתעקשי
 
הכי פשוט בעולם...

וממש טעים... (אבל מכת סוכר מוחלטת) תפוח בדבש - פשוט מאוד בד אפל עם ברנייגר. לא צריך יותר מזה
 

oh-da

New member
משהו מהראש

יש לי רעיון נחמד מבוסס על מנהג יום כיפור תפוח עם ציפורן מנה = 40CC מנה בד אפל 2-3 ציפורן מנה וודקה אפשר להחליף את הוודקה בעראק, אבל להוריד לחצי מנה משום שהאניס יהיה דומיננטי מידי זה יכול להיות שילוב מעניין. לנער ולסנן לכוס מרטיני מקוררת לקישוט אפשר פלח תפוח עם ציפורן תקועה בו בתוך הכוס (יעשיר גם את הארומה) ננסה עוד משהו הממ שכבות (ילדותי הא? D:) בכוס שאט - חצי בד אפל חצי קמפרי בד אפל קודם כמובן. שילוב נחמד של מרירות ומתיקות
 

oh-da

New member
בעצם לקוקטייל הראשון

אפשר לעשות מנה בד אפל 2-3 ציפורן מנה וודקה חצי מנה עראק לתת יותר גוף.
 

D221

New member
גם..

אפלטיני - וודקה תפוח, בד אפל, מרטיני ביאנקו, סאוור, מיץ תפוחים. פיג'אפל סאוור - פיג'לינג סאוור בתוספת 30C בד אפל, יוצא אחלה ותכלס מוסיף קצת אלכהול לקוקטייל החלש הזה. הכי טוב? נקי בצ'ייסר או בכוס עם קוביית קרח. הליקר האהוב עליי... בלי שטויות מסביב, נקי, הכי טוב.
 

Symbolic

New member
אפל מוחיטו

לכתוש כחצי לימון בינוני עם מעט נענע ו-2 כפיות סוכר חום בהייבול קרח כתוש עד סוף הכוס, להוסיף 30 מ"ל רום בהיר (הוואנה קלאב, בקרדי, פמפרו, ושות'), ו-30 מ"ל באד אפפל. לסגור במיץ תפוחים, לנער מעט בשייקר (בוסטון), ולהוסיף חתיכות דקות של תפוח ירוק על שפת הכוס (מחזיק למעלה בגלל הקרח הכתוש). תענוג.. צ'ירס
 
למעלה