מתכון לבזס / בזה?

חן123

New member
מתכון לבזס / בזה?

אני יודעת שאני מכוונת גבוה... התמכרתי קשות לבזס של אלברט מלוינסקי. יש לי רצון לנסות לשחזר את זה בבית. אני מבינה שמדובר במתכון שלא ממש קל לפיצוח, אבל אשמח למתכונים קרובים אם למישהו יש. תודה רבה
 

tsiporganeden

New member
חמודה נשיקות זה הכי קל לעשות, מה הבעיה?

מקציפים 4 חלבונים, מוסיפים 4 כפות גדושות סוכר בזרזיף, עד קבלת קצף יציב, אני מוסיפה 2 כפות שטוחות קורנפלור, אפשר גם בלי, 1 סוכר וניל. שמים במנז'טים ואופים בחום של 100 מעלות כשעתיים בערך, לא פותחים את התנור, ממתינים עד שזה מתקרר לחלוטין.
 

חן123

New member
אני יודעת להכין נשיקות

אבל לא כמו של אלברט מלוינסקי. אלה עם הקרם באמצע לזה אני זקוקה למתכון...
 

tsiporganeden

New member
האמת שאני לא מכירה את הנשיקות של אלברט

אבל כשכתבתי בגוגל נשיקות של אלברט, קיבלתי משהו, שרי אנסקי כותבת על זה, אבל כמו שנסיוני רב השנים מלמדני, נשיקות הן אותן נשיקות, אם רוצים למלא אותן יוצרים עם שקית זילוף קעריות, ואחרי האפיה, עושים קרם, לדעתי קרם ערמונים וקרם שוקולד הכי טעימים, יש גם את הפבלובה שאחרי שמניחים את הקרם מפזרים פירות קצוצים. עכשיו איתגרת אותי לרוץ לאלברט לטעום את המרנג שלו.
 

efie01

New member
3 מתכוני נשיקות - ב-3 שניות - ישר מ-גוגל...

חבר'ה - גוגל עובד פנטסטי בכל דבר, גם בעניני מטבח. אתה פשוט משנה סטטוס בשניות: מרגע השאלה ועד קבלתן של מספר תשובות (במקרנו מתכונים) אתה עובר ממצב של אי ידיעה למצב של "וואוו, כמה תשובות קיבלתי, נו, במה לבחור?" ח ח ח ח ח עצתי : נצלו את גוגל על כל דבר!!! אפשר לכתוב שם משפט שלם של שאלה ולקבל מר של תשובות. והכי היפה....: שפתו את הפורום בתוצאות של מה שמצאתם ! AYDE ALA KUZINA A GIZAR BEZES
 
למעלה