מתכון: לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
מתכון: לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות החומרים הדרושים 250 גרם בשר בקר טחון 1 תפוח אדמה בגודל בינוני קטן מגורר גס בפומפיה 1 בצל בינוני מגורר גס בפומפיה חופן פטרוזיליה קצוצה 1 ביצה 1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף תבלינים - קורט מכל אחד: פפריקה מתוקה, כמון טחון, פלפל שחור גרוס, גריל עוף מעט שמן לטיגון אופן ההכנה בקערה שמים את כל המרכיבים מערבבים היטב, במחבת מחממים מעט שמן לטיגון על להבה הכי קטנה, בעזרת כף "מורידים" למחבת לביבה ומשטחים אותה לשכבה דקה בעזרת גב הכף וזאת על מנת שהלביבה תיטגן באחידות מכל הצדדים (בל לנו לשכוח שיש בתוך תערובת הלביבות תפוח אדמה שאינו מבושל). מאחר ואנו מטגנים על להבה הכי נמוכה, צריך פשוט סבלנות, יש לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג על מנת לספוח ולספוג את עודפי השומן. ניתן להגיש ליד פירה או אורז לבן וסלט ירקות.
מתכון: לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות החומרים הדרושים 250 גרם בשר בקר טחון 1 תפוח אדמה בגודל בינוני קטן מגורר גס בפומפיה 1 בצל בינוני מגורר גס בפומפיה חופן פטרוזיליה קצוצה 1 ביצה 1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף תבלינים - קורט מכל אחד: פפריקה מתוקה, כמון טחון, פלפל שחור גרוס, גריל עוף מעט שמן לטיגון אופן ההכנה בקערה שמים את כל המרכיבים מערבבים היטב, במחבת מחממים מעט שמן לטיגון על להבה הכי קטנה, בעזרת כף "מורידים" למחבת לביבה ומשטחים אותה לשכבה דקה בעזרת גב הכף וזאת על מנת שהלביבה תיטגן באחידות מכל הצדדים (בל לנו לשכוח שיש בתוך תערובת הלביבות תפוח אדמה שאינו מבושל). מאחר ואנו מטגנים על להבה הכי נמוכה, צריך פשוט סבלנות, יש לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג על מנת לספוח ולספוג את עודפי השומן. ניתן להגיש ליד פירה או אורז לבן וסלט ירקות.