שירן עוגות מעוצבות
New member
מתכון לבראוניז טעימים
בראוניז - המתכון המקורי הוא של רות סירקיס, עם שינויים קטנים שלי: אגוזים ושקדים במקום פקאנים מסוכרים, כמויות סוכר, במקום קקאו ניתן להשתמש באבקת חרובים הנחשבת לבריאה יותר ומכילה הרבה פחות אחוזי שומן.
רכיבים:
300 גרם שוקולד
200 גרם פקאנים מסוכרים, שבורים לחתיכות גסות (100 גרם שקדים ו- 100 גרם שקדי לוז)
200 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס קקאו (או לחילופין אבקת חרובים)
1/2 כוס קמח
1 כוס סוכר (אני שיניתי ל - 1/2 לבן ו- 1/2 חום)
4 ביצים
1 כוס שוקולד צ`יפס
אופן הכנה:
להמיס את החמאה עם השוקולד, להניח לקירור.
להקציף את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת אוורירית, להוסיף תוך בחישה עדינה את הקקאו/א. חרובים, הקמח, האגוזים והשוקולד המומס. לבסוף להוסיף את שוקולד הצ`יפס.
לשפוך לתוך תבנית מלבנית, לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
לחתוך לריבועים ולצנן.
בתיאבון
* ניתן להוסיף/ להחליף פיסטוקים, פצפוצי אורז, אוכמניות, מיני פירות מיובשים קצוצים וכיוב`.

בראוניז - המתכון המקורי הוא של רות סירקיס, עם שינויים קטנים שלי: אגוזים ושקדים במקום פקאנים מסוכרים, כמויות סוכר, במקום קקאו ניתן להשתמש באבקת חרובים הנחשבת לבריאה יותר ומכילה הרבה פחות אחוזי שומן.
רכיבים:
300 גרם שוקולד

200 גרם פקאנים מסוכרים, שבורים לחתיכות גסות (100 גרם שקדים ו- 100 גרם שקדי לוז)
200 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס קקאו (או לחילופין אבקת חרובים)
1/2 כוס קמח
1 כוס סוכר (אני שיניתי ל - 1/2 לבן ו- 1/2 חום)
4 ביצים
1 כוס שוקולד צ`יפס
אופן הכנה:
להמיס את החמאה עם השוקולד, להניח לקירור.
להקציף את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת אוורירית, להוסיף תוך בחישה עדינה את הקקאו/א. חרובים, הקמח, האגוזים והשוקולד המומס. לבסוף להוסיף את שוקולד הצ`יפס.
לשפוך לתוך תבנית מלבנית, לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
לחתוך לריבועים ולצנן.
בתיאבון

* ניתן להוסיף/ להחליף פיסטוקים, פצפוצי אורז, אוכמניות, מיני פירות מיובשים קצוצים וכיוב`.