לא נראה לי שמשתפים במתכונים של המתחרים ב MKR
אבל ממה שראיתי, לקחו קולורבים גדולים, קילפו אותם עם קולפן ירקות, אולי תיבלו קצת במלח ושמן זית, עטפו בנייר אפייה ואז בנייר כסף ואפו אותם בתנור עד שהם התרככו (לא יותר מדיי כיוון שהם צריכים להישאר מוצקים מספיק כדי להחזיק מילוי). בינתיים בישלו תפוחי אדמה מסוג ראטה (ארוכים וקטנים). כשהקולורבי היו מוכנים, הוציאו עם כף פריזיאן או כפית מהפנים של הקולורבי. את מה שמוציאים, שומרים בקערה. את תפוחי האדמה קולפים ומועכים לפירה יחד עם מה שמרוקנים מהקולורבי. אני לא יודעת מה עוד שמו במילוי. במקביל הכינו חמאת מרווה - המיסו הרבה חמאה עם עלי מרווה וקצת צ'ילי קצוץ דק, ובטח מלח. נדמה לי שאת הקולורבים הממולאים הכניסו לתוך המחבת עם חמאת המרווה והשקו אותם ברוטב גם מלמעלה, ואז הגישו עם קצת מהרוטב. זה ככה מהזיכרון.