מתכון לגלידה צמחונית

סנאית22

New member
מתכון לגלידה צמחונית ../images/Emo135.gif

מחפשת את המתכון לגלידה
של השף שגב הגלידה מבוססת על תמרים ו...עוד משהו מי שראה את התכנית שבה הכינו את הגלידה וזוכר את המתכון מוזמן לעשות לי את היום...

לקשמי

New member
אני באמת תוהה...

אם יש גלידה שעשויה לא מחלב פרה ולא מסויה (שני דברים שאסור לי לאכול, אחרי ייעוץ תזונתי שקיבלתי...) אם יש, גם אני אשמח למתכון כזה :)

יש גלידה בד"ר לק

גלידת שוקולד שהיא בלי חלב, ואני חושבת שאולי היא גם בלי סויה. אמא שלי קונה אותה כל הזמן (היא רגישה לחלב) ואני חייבת להודות שזו גלידת השוקולד אולי הכי טעימה שיש. אני אבדוק עם אמא אם היא עם סויה או לא.

barakbl

New member
כדאי לבדוק שאין בה ג'לטין.

בזמנו שמעתי משו בנושא של דוקטור לק נדמה לי, אבל אני לא סגור על זה, ככה שאני רק מעלה את זה כאפשרות.

סנאית22

New member
טוב, אז ככה..בגלידה הזו יש ביצים

בגלידה של שגב יש ביצים וגם חלב (המתכון מופיע באתר של רשת) אבל אם בהזדמנות זו יעלו כאן מתכונים לגלידה טבעונית אז על הכיפק... ואגב, לידיעת הטבעונם ושומרי זב"ח - שגב מבשל כבד אווז!! (המתכון באתר)

מתכונים לגלידות

יש במאמרים של פורום 301 (חלקם שלי), וללקשמי - בוודאי שיש גלידות ללא חלב וסויה. מלבד שרבטים (שאינם גלידות שמנת ממילא, אבל לפעמים יש בהם ביצים), חלק מליין גלידות הפרווה של ריו הוא משומן צמחי, אבל ללא חלב סויה. לדעתי גם הגלידת קוביות שוקולד של שטראוס ששכחתי את שמה (יש חלבי ויש פרווה), היא ללא סויה.

למעלה