מתכון לגנאש קרמל שוקולד מריר.

מתכון לגנאש קרמל שוקולד מריר.

חברים יקרים.
רגע לפני חגיגות יום העצמאות החלטתי לפרגן במתכון מפנק במיוחד.
גנאש קרמל שוקולד מריר.

250 ג' סוכר
15 ג' גלוקוזה
250 ג' שמנת מתוקה 32%
0.5 ג' מלח ים אטלנטי
150 ג' שוקולד מריר 70% גוואנחה של וולרונה.
15 ג' חמאה


אופן ההכנה.
מבשלים ללא תוספת מים את הסוכר ואת הגלוקוזה לקרמל בטמפרטורה של 182 מעלות.
עוצרים את הבישול על ידי הוספה השמנת המתוקה שחוממה קודם לכן.

יוצקים על השוקולד, מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני ומוסיפים את החמאה ב35 מעלות

תהנו.
 
למעלה