מתכון להגרלה:לביבות בטטה ובצל ירוק
של שף חנוך בר-שלום החומרים: 4 בטטות בגודל בינוני (כ 400 גרם) 1 תפוח אדמה (כ 100 גרם) 2 כפות גדושות של קמח תופח 1 ביצה 4 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד) פרוסים מלח פלפל שחור שמן לטיגון להגשה: 1 גביע שמנת חמוצה בצל ירוק פרוס אופן ההכנה: מקלפים את הבטטה ותפוח-האדמה ומגרדים בפומפיה לרצועות דקות. סוחטים את הנוזלים ומניחים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב. מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת בבצל ירוק פרוס.
של שף חנוך בר-שלום החומרים: 4 בטטות בגודל בינוני (כ 400 גרם) 1 תפוח אדמה (כ 100 גרם) 2 כפות גדושות של קמח תופח 1 ביצה 4 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד) פרוסים מלח פלפל שחור שמן לטיגון להגשה: 1 גביע שמנת חמוצה בצל ירוק פרוס אופן ההכנה: מקלפים את הבטטה ותפוח-האדמה ומגרדים בפומפיה לרצועות דקות. סוחטים את הנוזלים ומניחים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב. מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת בבצל ירוק פרוס.