מתכון להכנת קיווי מארקר! שלב א!

• פותח הנושא eon2
  • פורסם בתאריך

eon2

New member
מתכון להכנת קיווי מארקר! שלב א!

קונים קיווי מוציאים את המשחת נעליים! שלי משומש.... מנקים אותו לגמרי ומייבשים אותו....

eon2

New member
שלב ב

שתי אפשרויות! ** לאימון הנדסטייל --- ממלאים את הקיווי במים ומשתמשים בו על מראה או זכוכית! ***בוחרים את הצבע או צבעים שאתם רוצים להכניס לתוכו....שימו לב אם אתם משתמשים בצבע מדולל או לא....אם לא אז תוסיפו קצת טרפנטין..... כמה שיותר טרפנטין יותר דריפס! אני השתמשתי פה בשני צבעים...

eon2

New member
שלב ג

תכניסו את הצבע או הצבעים לתוך כוס פלסטיק...תמעכו אותה קצת בצדדים כדי שתיווצר לה צורת משפך....תגיעו לגוון שאתם רוצים ותערבבו קצת....

eon2

New member
שלב ד

תמזגו את הצבע מהכוס לתוך הקיווי....תשאירו ממש קצת צבע בסוף בתוך הכוס...שתי טיפות... תכניסו גולה לתוך הקיווי....כדי שהוא יתערבב יותר טוב....

eon2

New member
שלב ה

תטבלו את הראש של הקיווי בתוך הצבע שנוןתר לכם בכוס... תרכיבו את הראש תפמפמו קצת וווו.......טאדאאם! יש לכם מארקר! מומלץ *לעבו עם כפפות *להשאיר את החתיכת פלסטיק שנראית כמו זין בתוך הראש של הקיווי....(אחרת הוא נוטף בתוך הכיס..) *לעבוד בחוץ! תהנוו...

senario

New member
למי שרוצה MAD DRIPS

יש כזה מן עיגול קטן שחוסם יציאה רצופה של הצבע בתוך הספוג, תחפרו קצת בספוג ותוציאו אותו ואז הצבע פשוט יזרום כשתלחצו על הקיווי.

eon2

New member
זה הדבר דמוי זין...חחח

אפשר פשוט להוציא אותו מאחורה עם קיסם או משוו.....אבלל זה בעיתי אם אתה שם את המארקר בכיס כי הוא נוטף מהצד.... קרה לי פעם....הרגל שלי הייתה בצבע של דרדס לשבועיים....

D E C A Y

New member
למה אי אפשר להשתמש

בקיווי השחור כמו שהוא..? זה הרי נוזל שחור ..כמו דיו ,לא?

morkrom

New member
מניסיון

הצבע "כסוף חלק" של hammerite (או איך שלא קוראים לחברה), אחרי דילול וטיפה (תרתי משמע, שימו רק טיפה - אחרת הצבע אף פעם, אבל אף פעם, לא יתייבש) של נוזל בלמים DOT3, מוכיח את עצמו נגד הבאף. הטאגים שעשיתי עם הצבע הזה עמידים בפני החומר שעיריית חיפה משתמשת בשביל למחוק את הפיינט מארקרס מחלונות ותיבות חשמל ופחים וכל השיט הזה. תנסו.

morkrom

New member
כל חנות חומרי בניין.

זה צבע כסף נגד חלודה או משהו.

eon2

New member
2 שאלות!

1- אתה משתמש בקיווי? 2- אם כן אתה משאיר את הדבר האדום בתוך המכחול או לא?

morkrom

New member
תשובות

לא מצאתי קיווי מתאים (כמו שאתה משתמש, אני עוד מחפש). אני השתמשתי בפיינט מארקר ריק של סאקורה.

eon2

New member
מ-5 עד 10

תלוי איפה אתה... בכפר סבא יש אחד שמוכר ב10 שח אבל הוא נחמד אז אמרתי לו שאני יחזיר לו מחר ורק שילמתי 5....תמצאו מקום שנראה חרא ויוותרו לך תגיד שתקפוץ מחר להחזיר כסף :)

למעלה