מתכון לחביתה

lifegirl

New member
מתכון לחביתה

ראשית, יש לקחת תרנגולת. את התרנגולת יש לשכן בכלוב צפוף, יחד עם 5 תרנגולות נוספות. הכלוב צפוף מספיק- אם התרנגולת לא יכולה לפרוש את כנפיה. לאחר מכן, יש לקטום את מקורה של התרנגולת (לגיוון, ניתן לקטום את המקור בעודה אפרוח). כדי להכין יותר חביתות- יש צורך ביותר ביצים. על כן, ומתוך דאגה לחביתה של מחר, אין צורך לכבות את האור בלול. להפך. זהירות! אין לנקות את הכלובים! (שימו לב: לעיתים ריכוז האמוניה הגבוה באוויר יגרום לתרנגולת לחלות. אל דאגה, תמיד ניתן להשתמש בתרנגולת אחרת). על הטלתה של ביצה חדשה יבשרו צווחות התרנגולת. לאחר שהביצה נלקחה מהתרנגולת, יש לשוברה לשניים. את החלבון והחלמון יש לטרוף בערת מזלג, ולמזוג לתוך מחבת עם מעט שמן. לאחר 2 דקות של טיגון, יש להפוך את החביתה. היא מוכנה לאחר 2-3 דקות טיגון נוספות. בתאבון!

די!!!!!

מה הפואנטה שלך? אני בטוחה ומשוכנעת שכולם פה כבר יודעים את זה אז מה הקטע? משעמם לך? מצטערת אם זה נשמע כאילו אני תוקפת אותך אני לא אני רק לא מבינה למה לכתוב את זה

Gal-Mo0D

New member
ומדוע אנשים כמונו צריכים לדעת את זה

כי בא לך ? אני חושב שאנשים פה מספיק מודעים לסבל בו כרוכה תעשיית הביצים וצורכים ביצי חופש או לא צורכים ביצים כלל. אבל מדוע יש צורך לכתוב את זה כאן ?

Amalthea

New member
אולי כיוון שלאחר

פרסום תמונה של ראש פרה שפשטו את עורה ועיניה זולגות על בשר של מה שהיה פעם לחייה, זה פושר עד קריר. אם את שואלת אותי, הזוועה מקבילה לזה שמראים תמונה של מחבל שראשו התגלגל מתחת לשולחן בית הקפה שהוא פוצץ זה הרגע. ואח"כ - מצנזרים קטעי יריות בסרטים בשביל שהילדים לא יהיו אלימים. אבל זה באמת כבר לא קשור, וממילא רק אנשים מעל 18 נכנסים לפורומים האלו. מה שאני מנסה להגיד זה - תני לילדה להתבטא...

Gal-Mo0D

New member
דבר ראשון אני בן

ודבר שני, בכלל לא היה נחוץ לכתוב את זה כאן. מה, היא חושבת שאנחנו לא יודעים את כל מה שהיא כתבה ? זה פורום "צמחונות וטבעונות" .

Eclipsed 0

New member
תתפלאי, או תתפלא -

אבל לא מעט ילדים בני 12-18 נמצאים בקהילות, וכן, גם בפורומינו הקט.

mitzy miaoo

New member
על מה כל הרעש?

כן, ברור שמי שנכנס לכאן כבר מודע לסבל שעובר על תרנגולות בלולי הסוללה, אבל לא נראה לי שהיא כתבה את זה בתור חידוש, או כדי לזעזע או משהו כזה. יכול להיות שאין כאן פואנטה של ממש, אבל בכל זאת יש כאן תזכורת לאירוניה ולכמה שאנשים לא מודעים למה שעבר על האוכל שלהם לפני שקנו אותו בסופר. כאילו שלא כתבו כאן אף פעם דברים ש"כבר ידעתם".

TimBuck2

New member
טוב, לא ממש קשור אבל

חביתה זו מילה מצחיקה... לא, לפני שאתם נותנים לי את המבט המזלזל שלכם, תחזרו על המילה הזו הרבה פעמים, או אפילו תקראו אותה הרבה פעמים, היא מאבדת משמעות די מהר.. חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה חביתה לא? לא משנה, רוח שטות.

Darkness15

New member
מה הבעיה שלכם?

אני לא מבינה למה כולכם צריכים להתרעם פה בגלל ההודעה של לייפגירל. היא בסה"כ הביעה באיזשהוא מקום את הדעה שלה בנושא, וברור שזה אולי לא היה צריך להכתב פה, כי זה פורום של צמחונות וטבעונות, והמידע הזה די ידוע.. אבל עדיין, על מה אתם כ"כ כועסים? לפי דעתי היא כתבה את הדברים באירוניה כ"כ חזקה ויפה, שמשפיעה לצמיתות... אתם יכולים לקחת את החיבור הזה להקריא אותו לאנשים ואז אני בטוחה שהם יחשבו פעמיים לפני כל ביצה שהם אוכלים, ואז הם אולי יקנו ביצי חופש.. Darkness

למעלה