מתכון ללזניה רביולי

סולטנה

New member
מתכון ללזניה רביולי

המרכיבים לתבנית עגולה 26:
1 חב׳ 800 גרם רביולי קנויים מופשרים, באיזה מילוי שרוצים (פטריות, גבינה או תרד ילכו כאן מעולה)
1 גביע גבינת 5% (דלת נתרן) רצוי לסנן מעודף נוזלים
2 כוסות רוטב עגבניות לפסטה
1 גביע יוגורט ביו
1/2 סלסלת עגבניות שרי תמר חצויות (אפשר גם רגילות)
2-3 כפות פרמזן מגורר לקישוט

אופן ההכנה:
משמנים את תבנית האפייה (בעזרת תרסיס שמן).
מניחים שכבה של רביולי על תחתית התבנית בצורה חופפת על מנת לקבל כיסוי מירבי.
מערבבים את רוטב העגבניות עם חצי מיכל גבינה ומורחים חצי מהתערובת ע״ג הרביולי.
ניתן לפזר בשלב הזה מעט פרמזן (לא חובה).
מניחים שוב שכבת רביולי ומכסים בשכבה של תערובת רוטב העגבניות עם הגבינה.
מערבבים את החצי הנותר של הגבינה עם גביע יוגורט ושופכים מעל.
מעטרים בחצאי עגבניות שרי ופרמזן מגורר מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10-15 דקות להשחמת המאפה.





 
למעלה