קודם כל אני מסכימה עם ורדה, ושנית
יש היום תערובות מוכנות ללחם קל (מגיע ארוז כמו קמח רגיל).
לא יכולה לומר שהתלהבתי מהתערובת, אבל אם זה מה שאתה אוכל, אתה יכול לנסות.
לעינייני לחם מקמח מלא.
אני לא יודעת למה אתה אוכל לחם קל, אבל לחם מקמח מלא, משביע לאורך זמן, ומחזיק ליותר זמן במחינת השובע לעומת לחם קל.
מבחינת חישובי קלוריות, זה באמת לא אותו הדבר, אבל אולי שווה להתייעץ עם דיאטנית.
אני יכולה לומר לך שמאז שעברנו ללחם מלא בבית, אנחנו אוכלים הרבה פחות לחם.
אפילו הילדים מסתפקים בחצי הכמות מלחם רגיל.