מתכון למוס שוקולד
מחפש מתכון למוס שוקולד אוורירי וטוב
חום וגם לבן
ראיתי מתכון של קרין גורן שאומר כך
להרתיח שמנת מתוקה לשפוך על השוקולד לערבב מהר שיימס טוב לצנן ולקרר
לפחות 4 שעות
להוציא ולהקציף לקצף ולא למרקם קשה כמו חמאה
ניסיתי ויצא לי סוג של גלידה שנמסה , לא אוורירית ולא נעליים
מצאתי מתכון אחר באיזה בלוג שאומר להמיס את השוקולד והשמנת
לקרר בצד לטמפ' החדר
להקציף 5 חלבונים ושהשוקולד הגיע לטמפ' החדר לקפל את שניהם יחד
נשמע יותר טוב נכון?
אשמח לקבל מתכונים מוצלחים יותר ומנוסים
אחלה יום לכולנו
שגיב
מחפש מתכון למוס שוקולד אוורירי וטוב
חום וגם לבן
ראיתי מתכון של קרין גורן שאומר כך
להרתיח שמנת מתוקה לשפוך על השוקולד לערבב מהר שיימס טוב לצנן ולקרר
לפחות 4 שעות
להוציא ולהקציף לקצף ולא למרקם קשה כמו חמאה
ניסיתי ויצא לי סוג של גלידה שנמסה , לא אוורירית ולא נעליים
מצאתי מתכון אחר באיזה בלוג שאומר להמיס את השוקולד והשמנת
לקרר בצד לטמפ' החדר
להקציף 5 חלבונים ושהשוקולד הגיע לטמפ' החדר לקפל את שניהם יחד
נשמע יותר טוב נכון?
אשמח לקבל מתכונים מוצלחים יותר ומנוסים
אחלה יום לכולנו
שגיב