מצרכים:
10 כבדי עוף.
50 מ”ל יין לבן יבש.
מעט ליקר שרי.
4 כפות פירות יער מעורבבים קפואים.
פלפל.
מלח.
4 כפות חומץ פטל או 1 כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית.
תהליך ההכנה:
מטגנים את כבדי העוף בשמן הזית כ-5 דקות משני הצדדים.
מוסיפים את החומץ,המלח והפלפל.ממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
מוציאים את הכבדים לצלחות ההגשה.
מוסיפים למחבת את היין,פירות היער והשרי ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על הכבדים ומגישים על אבן שמוט.
10 כבדי עוף.
50 מ”ל יין לבן יבש.
מעט ליקר שרי.
4 כפות פירות יער מעורבבים קפואים.
פלפל.
מלח.
4 כפות חומץ פטל או 1 כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית.
תהליך ההכנה:
מטגנים את כבדי העוף בשמן הזית כ-5 דקות משני הצדדים.
מוסיפים את החומץ,המלח והפלפל.ממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
מוציאים את הכבדים לצלחות ההגשה.
מוסיפים למחבת את היין,פירות היער והשרי ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על הכבדים ומגישים על אבן שמוט.