מתכון למרק תרד ואורז

GALI21TR

New member
מצרכים:
10 כבדי עוף.
50 מ”ל יין לבן יבש.
מעט ליקר שרי.
4 כפות פירות יער מעורבבים קפואים.
פלפל.
מלח.
4 כפות חומץ פטל או 1 כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית.

תהליך ההכנה:
מטגנים את כבדי העוף בשמן הזית כ-5 דקות משני הצדדים.
מוסיפים את החומץ,המלח והפלפל.ממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
מוציאים את הכבדים לצלחות ההגשה.
מוסיפים למחבת את היין,פירות היער והשרי ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על הכבדים ומגישים על אבן שמוט.
 

yair_bar

New member
מנהל
מצרכים:
10 כבדי עוף.
50 מ”ל יין לבן יבש.
מעט ליקר שרי.
4 כפות פירות יער מעורבבים קפואים.
פלפל.
מלח.
4 כפות חומץ פטל או 1 כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית.

תהליך ההכנה:
מטגנים את כבדי העוף בשמן הזית כ-5 דקות משני הצדדים.
מוסיפים את החומץ,המלח והפלפל.ממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
מוציאים את הכבדים לצלחות ההגשה.
מוסיפים למחבת את היין,פירות היער והשרי ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על הכבדים ומגישים על אבן שמוט.
מה הקשר בין הכותרת לתוכן?
 

uty

Member
מצרכים:
10 כבדי עוף.
50 מ”ל יין לבן יבש.
מעט ליקר שרי.
4 כפות פירות יער מעורבבים קפואים.
פלפל.
מלח.
4 כפות חומץ פטל או 1 כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית.

תהליך ההכנה:
מטגנים את כבדי העוף בשמן הזית כ-5 דקות משני הצדדים.
מוסיפים את החומץ,המלח והפלפל.ממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
מוציאים את הכבדים לצלחות ההגשה.
מוסיפים למחבת את היין,פירות היער והשרי ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
יוצקים את הרוטב על הכבדים ומגישים על אבן שמוט.
הגשת כבדים עם רוטב ישירות על אבן שמוט? מוזר.
לא פשוט לנקות אבן שמוט. אם הוכתמה תוך תהליך אפיה, ניחא, לפחות נוצלו יתרונותיה, אבל להשתמש בה רק ככלי הגשה? לא מובן.
 

TCH_ma

Active member
מיילא הפרסומות המטופשות שאין להן כל קשר למתכונים
אבל מרק זה מרק, לא כבדי עוף.
 
למעלה