מתכון למרק

iba90

New member
מתכון למרק

שרשרו לכאן קיטורים\עצבים וכל מה שבא לכם להגיד\לומר\לכתוב\לרשום

חלקי אך נחוץ בצורה של קיטור עצמי

זה לעצמי, אבל צריך להוציא את זה החוצה.

זה בסדר ואפילו טוב [לפחות כך אומרים לי] להיות עסוקה כל הזמן.
אמנם נראה תמיד שאין זמן לכלום, אבל הכל נדחס בסופו של דבר [לדוגמא - אני מוצאת זמן לכתוב את ההודעה הזו. על חשבון דברים אחרים]. וכן, לפעמים האיכות באה על חשבון הכמות.
תנשמי כבר.
החיים מלאים בסוגריים מרובעים.
אולי שווה לזנוח שוב את עולם הדייטים עד שיהיה לך זמן לעצמך וטיפה לאחרים, או עד שתהיי סגורה על מה שאת רוצה/מחפשת/יכולה להציע.

ובלי קשר, שיהיה חג שמח.

iba90

New member
אוי לא זה שוב פעם מגיע...

כל ההצקות של "נו מה יש חדש? יש לך מישהי? איך זה שאתה עדיין לבד? אתה לא רוצה כבר לצאת מהבית של ההורים? הבן\הבת של הכירו מישהי בלימודים...איך זה שאתה לא מכיר? נשים בכלל מעניינות אותך? אתה צריך לרזות! אתה צריך להשמין! אתה צריך להסתפר! אתה באמת צריך עוד קציצה? למה אתה מזניח את עצמך? יש לי מישהי במצב שלך להכיר לך! אתה צריך לצאת יותר! תקשיב לי ויהיה לך טוב...אני יודע מה אני אומר לך.....זה הכל בגלל שאתה גר עם ההורים...הנה עכשיו קניתי דירה לבן שלי...

מוכר לכם?

dori78

New member
כל חג אותו סיפור

בהבדל אחד - אצלי זה לא ההורים, ההורים שלי מזמן הפסיקו להציק, הם מקווים בשקט...
אצלי מדובר במשפחה המורחבת, שגם טורחת מדי פעם לשדך לי כל מיני אקזמפלרים בלי להכיר אותי בכלל.
חבר'ה, זה שהוא רווק ואני רווקה, זה עדיין לא מספיק כדי שניפגש! צריך עוד נקודות משותפות...

מעתיקה את הסטטוס שלי מהפייסבוק -

הפסח הראשון שההתלבטות מה ללבוש לחג לא נובעת בגלל העובדה שאין שום דבר שמתאים לי/עולה עליי, אלא בגלל שיש יותר מדי אופציות! מאושרת :)

סתם כי אני באמת סופר-דופר-מבסוטה

supersonic777

New member
לי יש מתכון לשקשוקה...

לוקח ביד אחד עגבנייה וביד שניה ביצה מוחא כף,והופ יש שקשוקה...

dori78

New member
מעתיקן

זה לא מתכון שלך, זה מתכון של יוסיפון מגבעת חלפון

Elle992

New member
בבית עם המשפחה

לבשל, להכין לדאוג לעשות

אבל משום מה, מכל השנים הקודמות השנה אני דווקא מאושרת ושמחה...לא יודעת להסביר למה, אולי כי אני מבשלת הפעם את רוב המאכלים ודואגת לניקיון ולסדר וכו'. החג הזה יהיה שמח!
ובנימה זו-חג פסח כשר ושמח לכולם!

nitsansh

New member
אותו סדר, אותו מקום... 43 שנים אם חישבתי נכון

מעולם לא חשבתי להיות במקום אחר...

Berethor

New member
לנסוע לים המלח בעוד כמה ימים

ולהיות שם במשך כמעט שבוע.

אני אוהבת שקוראים את ההגדה מהר עד ל'שולחן עורך', והשנה שברנו שיא במהירות. ואין כמו יין טוב להעביר את הזמן.

HH husa

New member
העיקר שהוא נטול אלכוהול

שתיתי בעיקר מים , תירוש שתיתי רק בשביל ארבע הכוסיות.

למעלה