מתכון למשקה משהו משהו לחורף המתקרב
אחרי שערכתי חיפוש ברשימת המתכונים, גיליתי שאין באתר מתכון למשקה החורפי שאני הכי הכי אוהבת... ולכן אני מגישה לכם מתכון למשקה סנגרייה חם: המצרכים ל-10 כוסות הם: 1 בקבוק יין אדום יבש טוב (וזה חשוב כי אחרת יש טעם של יין פטישים) 1 ליטר מיץ תפוזים סחוט טרי 2-3 מסמרי ציפורן 1 מקל קינמון 1 תפוז חתוך לקוביות (ואפשר להשאיר את הקליפה) 1 לימון, חתוך לרבעי פרוסות דקות סוכר לפי הטעם. אפשרות: 1 מנה, ``שוט``, של רום או אלכוהול חזק אחר אופן ההכנה: מחממים את היין ומיץ התפוזים עם התבלינים והסוכר (כמות הסוכר תלויה בטעם אישי) עד שחם. מוסיפים את פירות ההדר החתוכים ומרתיחים. רצויי להוציא את מקל הקינמון ומסמרי הציפורן לפני ההגשה. מגישים בכוסות זכוכית. תהנו... אשמח לשמוע תגובות על המתכון.
אחרי שערכתי חיפוש ברשימת המתכונים, גיליתי שאין באתר מתכון למשקה החורפי שאני הכי הכי אוהבת... ולכן אני מגישה לכם מתכון למשקה סנגרייה חם: המצרכים ל-10 כוסות הם: 1 בקבוק יין אדום יבש טוב (וזה חשוב כי אחרת יש טעם של יין פטישים) 1 ליטר מיץ תפוזים סחוט טרי 2-3 מסמרי ציפורן 1 מקל קינמון 1 תפוז חתוך לקוביות (ואפשר להשאיר את הקליפה) 1 לימון, חתוך לרבעי פרוסות דקות סוכר לפי הטעם. אפשרות: 1 מנה, ``שוט``, של רום או אלכוהול חזק אחר אופן ההכנה: מחממים את היין ומיץ התפוזים עם התבלינים והסוכר (כמות הסוכר תלויה בטעם אישי) עד שחם. מוסיפים את פירות ההדר החתוכים ומרתיחים. רצויי להוציא את מקל הקינמון ומסמרי הציפורן לפני ההגשה. מגישים בכוסות זכוכית. תהנו... אשמח לשמוע תגובות על המתכון.