מתכון לסופלה שוקולד

Skaat Girl

New member
מתכון לסופלה שוקולד

אני מחפשת מתכון לסופלה שוקולד(בתקווה שככה קוראים לזה, העוגה הקטנה הזאת שבפנים יש שוקולד כזה טעים ושמחממים אותה זה נמס כזה מבפנים) אני אשמח לקבל מתכון קל וטעים להכנה תודה מראש ( :
 

michalul

New member
פונדנט שוקולד...

יש לי את המתכון בבית. תנסי לעשות חיפוש באחד הפורומים לאכול. אני אשתדל שאחזור הביתה לרשום את המתכון. אם אני לא טועה רשמתי אותו לפני הרבה זמן בפורום מתכונים..
 

homets

New member
וולקנו של קרין גורן

עוגת שוקולד חמה אישיתמקור המתכון: קרין גורן, "מדריך האפייה" חומרים ל-8 עוגות אישיות: 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה 1 כוס (200 גרם) סוכר 4 ביצים 4 חלמונים, בנוסף 2/3 כוס (90 גרם) קמח 1/4 כפית מלח אבקת סוכר, לקישוט גלידה, להגשה + ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מוסיפים פנימה סוכר, ביצים וחלמונים וטורפים היטב לתערובת אחידה. + מנפים יחד קמח ומלח מעל התערובת וטורפים רק עד לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבניות אישיות משומנות (הכי נוח בתבניות כחד פעמיות בצורת כוסות, מאלומיניום) ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. עד ששולי העוגה יציבים והמרכז עדיין רך. + הופכים כל עוגה על צלחת הגשה ומגישים מיד. מומלץ לקשט באבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם כדור גלידה. נטלי
 

Skaat Girl

New member
שאלה קטנה בקשר לסופלה../images/Emo70.gif

קודם כל תודה למי שהביא לי מתכון,באמת מעולה!!! עכשיו יש לי שאלה קטנה... הכנתי את המתכון והכל טוב ויפה,אבל במקום לשים ב-8 תבניות אני רוצה לעשות במנג'טים קטנים, רציתי לדעת כמה בערך אני צריכה לשים בתנור כדיי שזה ייצא טוב? כי כששמתי 15-20 דק' זה יצא כמו עוגה ובלי השוקולד בפנים... אז אם אני שמה במנג'טים כמה זמן אני צריכה לשים בתנור
 

bali

New member
מנהל
זה תלוי בכמה דברים

1. בגודל המנז'טים 2. בתנור עצמו ששונה בין מטבח למטבח אם המנז'טים בינוניים ומכילים בערך כף גדושה של תערובת הייתי אופה אותם 5-10 דקות. אחרי 5 דקות לבדוק מה מצבם ולראות אם צריך עוד דקה שתיים שלוש. בגדלים כאלה חשוב מאד לדייק בזמני האפייה על הדקה כי כל דקה קובעת.
 
למעלה