מחבת כמו על האש
לבקש שיחתכו מהנתח הגדול ולא חתיכות מוכנות חתוכות. אפשר לשמור במקרר עד יומיים מקסימום. החתיכות מופשרות בעובי כס"מ וחצי 2. קודם משרים במיץ לימון+מלח+פלפל שחור+שמן+מעט רוטב סויה. שמים המחבת או פלדה כבדה עם פסים או רגילה מצופה טפלון על אש חמה. כשחמה מניחים החתיכות על המחבת (על הגריל אם זה פחמים) מחכים כדקה עד שהצד נחרך ומשחים והופכים. לאחר מכן עוד כמה דקות כל צד. אם המחבת מתחיל לעשן מנמיכים האש. אפשר להזליף מיץ לימון או שמים בפיתה או בצלחת עם סכין חדה ומזלג.