מרכיבים
6 כפות שמן זית
2 ראש כרובית
1 כף מלח
לרוטב
1 כף שמן זית
2 כפית זרעי כוסברה
חצי כפית ג'ינגר מגורד
כפית זרעי חרדל
כפית שמן שומשום
1 כף חומץ בלסמי
מיץ מחצי לימון
2 כפות סילאן
מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
דואגים לחמם את התנור הביתי ל-180 מעלות מראש ומרפדים באמצעות נייר אפייה תבנית לאחר ניקוי עם מגבת שהונחה על מתקן כביסה.
חותכים את הכרובית למספר חלקים ומניחים בתוך התבנית. לאחר מכן יוצקים לתבנית את שמן הזית ומפזרים מלח.
במשך 25 דקות יש לצלות.
בכדי להכין את הרוטב מחממים את שמן הזית באמצעות מחבת ולאחר מכן מוסיפים את זרעי הכוסברה ומטגנים במשך כדקה.
מורידים מהכיריים ומוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים.
6 כפות שמן זית
2 ראש כרובית
1 כף מלח
לרוטב
1 כף שמן זית
2 כפית זרעי כוסברה
חצי כפית ג'ינגר מגורד
כפית זרעי חרדל
כפית שמן שומשום
1 כף חומץ בלסמי
מיץ מחצי לימון
2 כפות סילאן
מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
דואגים לחמם את התנור הביתי ל-180 מעלות מראש ומרפדים באמצעות נייר אפייה תבנית לאחר ניקוי עם מגבת שהונחה על מתקן כביסה.
חותכים את הכרובית למספר חלקים ומניחים בתוך התבנית. לאחר מכן יוצקים לתבנית את שמן הזית ומפזרים מלח.
במשך 25 דקות יש לצלות.
בכדי להכין את הרוטב מחממים את שמן הזית באמצעות מחבת ולאחר מכן מוסיפים את זרעי הכוסברה ומטגנים במשך כדקה.
מורידים מהכיריים ומוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים.
נערך לאחרונה ב: