מצרכים למתכון:
5 פרוסות של פילה סלמון
1/4 כוס שמן קנולה
כף מים
2 כפות רוטב טריאקי
3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כף חרדל דיז׳ון גרגירים
שתי כפות סילאן
מלח, פלפל שחור
חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים בצנצנת את כל מצרכי הרוטב פרט לפטרוזיליה, סוגרים את המכסה ומשקשקים טוב טוב לערבוב.
מחממים תנו רל 200 מעלות, מניחים בסיר שטוח או מחבת שנכנסת לתנור את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.
עם מברשת מברישים את נתחי הסלמון ברוטב, ומה שנשאר בסוף בצנצנת שופכים על הכל מלמעלה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה, ומכניסים לתנור ל 25-30 דקות עד שהדגים שחומים למראה.
מגישים חם חם עם אורז לבן ליד.
מה המתכון המנצח שלכם?