מתכון לסלק - מבקשת עזרה
מודה - עד כה מעולם לא בישלתי סלק.
אינני מחבבת את השורש הזה.
הפעם הצבתי לעצמי אתגר - רכשתי שני שורשי סלק ואני רוצה לבשל אותם היום.
המטרה - שיהיו קוביות סלק רכות מספיק לאכילה ביד לשני אפרוחים בני 10 חודשים, שמאסו באוכל הטחון ומוכנים לאכול כמעט הכל בידיים.
מבחינתי אפשר לחתוך לקוביות לפני הבישול או אחריו.
הטעמים צריכים להיות עדינים מספיק כדי שהאפרוחים יאכלו ורצוי שטעימים מספיק כדי שגם מבוגרים ירצו לאכול.
אודה לכל הצעה
מודה - עד כה מעולם לא בישלתי סלק.
אינני מחבבת את השורש הזה.
הפעם הצבתי לעצמי אתגר - רכשתי שני שורשי סלק ואני רוצה לבשל אותם היום.
המטרה - שיהיו קוביות סלק רכות מספיק לאכילה ביד לשני אפרוחים בני 10 חודשים, שמאסו באוכל הטחון ומוכנים לאכול כמעט הכל בידיים.
מבחינתי אפשר לחתוך לקוביות לפני הבישול או אחריו.
הטעמים צריכים להיות עדינים מספיק כדי שהאפרוחים יאכלו ורצוי שטעימים מספיק כדי שגם מבוגרים ירצו לאכול.
אודה לכל הצעה