מתכון לספינג' מסורתי עם טוויסט בבצק..
להוסיף מים וחצי כוס וודקה או ערק עד קבלת מרקם אחיד אך דביק מעט.
מניחים את הקערה להתפחה של חצי שעה, לאחר התפחה ראשונה מוציאים ולשים שוב, מניחים להתפחה של חצי שעה פעם נוספת.
מחממים שמן בסוטאז'.
טיפ: מניחים בשמן גזר על מנת שייספוג את כל עודפי השמן השרוף ויעניק לספינג' צבע שזוף.
ביידים רטובות יוצרים טבעות ומטגנים.
מגישים עם רוטב סילאן
רוטב סילאן :
בקלחת מחממים סילאן מקל קינמון, כוכב אניס ומקל ציפורן מוביפים מעט מים (אם באלכוהול עסקינן ניתן להחליף במעט וודקה)
לינק למתכון ומתכונים נוספים: https://tamarbakfar.co.il/featured_item/הספינג-של-רחלי/
המצרכים
- 1 ק"ג קמח
- 0.5 כוס וודקה או ערק
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמרים
- 1 כף מלח
אופן ההכנה
בקערה גדולה יש לערבב את כל החומרים היבשים.להוסיף מים וחצי כוס וודקה או ערק עד קבלת מרקם אחיד אך דביק מעט.
מניחים את הקערה להתפחה של חצי שעה, לאחר התפחה ראשונה מוציאים ולשים שוב, מניחים להתפחה של חצי שעה פעם נוספת.
מחממים שמן בסוטאז'.
טיפ: מניחים בשמן גזר על מנת שייספוג את כל עודפי השמן השרוף ויעניק לספינג' צבע שזוף.
ביידים רטובות יוצרים טבעות ומטגנים.
מגישים עם רוטב סילאן
רוטב סילאן :
בקלחת מחממים סילאן מקל קינמון, כוכב אניס ומקל ציפורן מוביפים מעט מים (אם באלכוהול עסקינן ניתן להחליף במעט וודקה)
לינק למתכון ומתכונים נוספים: https://tamarbakfar.co.il/featured_item/הספינג-של-רחלי/