מתכון לעוגה בהירה

שגיב23

New member
מתכון לעוגה בהירה

היי אופות ,

אני מחפש מתכון לעוגה בחושה שתהיה בהירה אחרי האפייה
אני צריך להכין עוגה צבעונית לאחיינית שלי וחשוב שהבלילה תהיה בהירה
כדי שהצבעי מאכל יבלטו כמו שצריך
שהכחול ישאר כחול ולא יהפוך לירוק וכן אם שאר הצבעים

יש אפשרות להפחית בחלמונים ולהגדיל את כמות החלבונים ?
 

bali

New member
מנהל
לא הייתי משחקת עם כמות החלמונים-חלבונים

מה שיעזור זה לאפות את העוגה בחום של 160 מעלות לקצת יותר זמן, זה יפחית קצת את ההזהבה שלה. ולשים קצת יותר צבע מאכל ושיהיה צבע מאכל בג'ל ולא בנוזל, זה יתן צבע חזק יותר.
החלק העליון של העוגה תמיד יהיה קצת יותר שחום, אז אם את רוצה שיראו את הצבעים גם מלמאלה, רפדי את התבנית בנייר אפייה וכשהעוגה מתקררת, יישרי את החלק העליון שלה קצת והפכי אותה כך שהבסיס שלה יהיה למעלה. סביר שהתחתית תקבל פחות צבע השחמה מהחלק העליון של העוגה, במיוחד אם יש שם נייר אפייה, אותו מקלפים בעדינות אחרי שהעוגה התקררה.
 
למעלה