מתכון לעוגה בשילוב עם מעדני הסויה של תנובה :)

mk199090

New member
מתכון לעוגה בשילוב עם מעדני הסויה של תנובה :)

שלום לכולם! מי שמכיר את מעדני הסויה של תנובה וודאי יודע עד כמה הם טעימים ומזכירים את מעדני החלב שהיינו אוכלים בעבר (טבעונים).
אז קודם כל רציתי לומר שהם מעדנים פשוט מעולים, אפשר לקנות זוג בכ9 שקלים בערך וזה מחיר סביר יחסית.
יש טעמים שונים כמו אפרסק,תות, סויה (מתיקות מעודנת) ואפילו שוקולד!.
הם עשירים בסידן ובויטמין D. ממש ממליץ.
הינה תמונה:

עכשיו למתכון:
מרכיבים:
בצק עלים
למילוי- מיכל אחד שמנת צמחית+1 מעדן סויה שלם בטעם הרגיל (מתיקות מעודנת)
לציפוי- 4 כפות סילאן,1 מעדן סויה שלם בטעם שוקולד וכפית תמצית וניל.
השוקולדים למעלה עשויים משוקולד מריר ע"י תבניות בצורות.

אופן ההכנה:
1) לאפות שתי שכבות של בצק עלים עד להשחמה בגודל התבנית,הפרידו את השכבות ע'י נייר אפיה.,
2) להקציף את השמנת עם מעדן הסויה הרגיל.
3) לערבב את הסילאן ומעדן הסויה השקולדי כך שיתמזגו ביחד.
4) למרוח על הבצק התחתון שתפח את תערובת הקצפת, את החלק העליון לסגור עם השכבה השניה של הבצק שתפח לנו.
5) על השכבה העליונה למרוח את התערובת שהכנו מהסילאן ומעדן הסויה (שוקולד).
6) לקשט איך שבא לכם עם פירות יער\ צורות שונות של שוקולד מריר.
תהנו לכם מהעוגה ה100% טבעונית!

התוצר:

RSPA

New member
9 ש"ח לזוג מעדני סויה זה יקר !!!

במיוחד כשהכמות בכל אחד מתאימה בקושי לילד קטן.
תנובה חייבת להוריד את המחיר, לפחות בחצי...

mk199090

New member
המחיר אכן יקר, בגלל שמוצרי סויה לא נפוצים

בתקווה שבעתיד הם כן יוחלפו בחלב ואז כן נוכל לקנות מעדנים במחיר שפוי.

MK1990

New member
חחחחח

זאת לא פרסומת, אני משתתף בניסוי מוצרים של תנובה.
וכשניסיתי אותם במתכון הם השתלבו מצויין!
רק עכשיו נותר שתנובה תחריב את אדום אדום ותפסיק לשאוב חלב מפרות ואנחנו בסדר :)

ella100

New member
זה שהם טעימים,אנחנו יודעים.זה שהם יקרים-כנ"ל.

מבלי להשתתף בנסויים של תנובה,אני יכולה לספר להם
דרכך שהכנתי פנקייק עם מעדן בטעם אפרסק.ילדים,לא טבעונים,התלהבו מאד. מבלי לקבל תגמול מתנובה,הנחיתי סבתא (שיש לה נכד עם רגישות לחלב) כיצד להכין את הפנקייק.היא לא חשבה על האופציה ומאד שמחה.

אבל,לתקופה קצרה,אחרי ההשקה קניתי אותם ביינות ביתן במחיר סביר
של 6 וחצי ש"ח לזוג.המחיר הזה נעלם. והואיל ואלפרו לא טעים לי ויקר וזה טעים ויקר-הפסקתי לקנות מעדנים.חיה מצוין בלי מעדנים.
כן אשמח לקנות,אם המחיר ירד.

לא יכול להיות שהם לא שמו לב להתלהבות מהמוצר-ואולי זו הסיבה
שבא להם להגזים במחיר כי המבחר התעשייתי מצומצם.

RSPA

New member
גם לי זה הסריח כמו פרסומת...

ושימי לב, שזה שענה לך ב"חחחחחחח" הוא לא בעל אותו ניק שפתח את השרשור. דומה, אבל לא אותו ניק.

גם אני חשדתי, בייחוד לאור ההתלהבות והאזכור של דברים לא מדויקים, למשל ויטמין D. במה אמור לעזור לי הויטמין D שמוסף למעדנים? כבר ידוע שסוג הויטמין הזה לא ממש נספג בצורה יעילה. כך שאין לי מושג למה להוסיף אותו, אולי מלבד זה שהחברה יכולה להתפאר בזה שהיא מוסיפה ויטמינים, תוך ניצול חוסר המודעות של רוב הצרכנים.

mk199090

New member
חברים...

הגבתי ממשתמש אחר כי בנייד שלי המשתמש הזה מחובר, מצטער על הבילבול. תהנו לכם מהמתכון אם בא לכם!

ואם כן

אישית, אני חושב שהמוצר יקר, אבל (1) טוב שתנובה תצא עם מוצרים כאלו כי זה אומר שמתפתח שוק למוצרים טבעוניים וזה כבר סימן טוב (2) טוב שמוצרים כאלו יתפרסמו כי זה יעזור לכל מי שעדיין לא התרגל לאוכל טבעוני "אוריגינלי" ומחפש תחליפים לדברים מוכרים (3) גם אם זה יקר, ברגע שזה יתפוס נתח שוק, ייכנסו עוד חברות לתחום ואז יש סיכוי שהמחיר ירד (4) אם לא קונים בכמויות אלא יחידות בודדות פה ושם למשל להכנת עוגה, אז אף אחד לא יישבר מהמחיר.

עכשיו רק אפשר לקוות שה"פרסומת" הזו תופץ גם בפורומים לא טבעוניים/צמחוניים...

merav999

New member
זה קידום של תפוז, גם אני קיבלתי

חבילה של מוצרי יוגורט סויה כדי להעלות ביקורת בפורום

האמת שגם אליי שלחו הצעה

"להתנסות" במוצרים האלה ולכתוב על זה אחר כך רשומה בבלוג. התעלמתי מזה כי למרות שאני כן משתמשת במוצרים האלה אני לא אוהבת לעשות פרסומות, בטח שלא בבלוג שלי שלא למטרה הזאת פתחתי אותו.
אגב, ראיתי שמישהי אחרת כן קיבלה את המוצרים וכתבה על כך רשומה בבלוג ומפליא אותי שעד עכשיו הרשומה שלה לא קודמה לעמוד הראשי, וכבר עבר בערך שבוע מאז.
איכשהו אני שמחה שחסכתי מעצמי את ההתרפסות בפני תנובה רק כדי לקבל מוצרים בחינם אבל מילא, זאת רק אני..

vala hopa

New member
אני ידעתי מראש שאני מקבלת על עצמי לפרסם

אותם, ולא היה אכפת לי, כי אני מרוצה מהמוצרים הללו - אנחנו אוכלים אותם כל הזמן, ובשבילי זו עוד רשומה בבלוג. אז בידיעה גמורה הסכמתי לקבל את המוצרים ולרשום רשומה. זה לא אומר שבפעמים הבאות אסכים (כל מבצע לגופו).
מה שכן, התיק בו הגיעו המוצרים משמש אותי כל יום....

למעלה