מתכון לעוגה לפיקניק האם זה אפשרי?

iWrite

New member
מתכון לעוגה לפיקניק האם זה אפשרי?

שלום לכולם/ן :)

ביקשו ממני ליום הולדת של בת משפחה להכין עוגה

אבל - יום ההולדת יתרחש בשעות הצהריים בטיול שכולל הליכה קצרה ופיקניק

איזו עוגה טעימה ומרשימה שלא תיהרס בלי מקרר אני אוכל לאפות ליום הזה?

אשמח לקרוא כל הצעה
 

pirge

New member
עוגת מוס שוקולד אפויה מהאתר של פירגה

עוגת מוס שוקולד אפויה
פורסם בתאריך 22 בספטמבר 2008 @ 12:11
מופיע בקטגוריות: המלצת היום, יום העצמאות, נוסטלגיה, עוגות פרווה, עוגות שוקולד, פיקניק



עוגת פינוק מענגת וממיסה לבבות.
עוגת מוס שוקולד פירורים אפויה -נוסטלגיה בת עשרות שנים נפלאה, מחברתי דסי
הקרם המוסי- -שוקולדי מבצבץ לו בין שכבת הבצק , לבין הפירורים .
עוגה נפלאה לאירועים, לפינוקים, ולפיקניק-בגלל שאין צורך לשמור אותה בקירור.
עוגת מוס שוקולד אפויה בפירורים-עוגת חלומות של דסי חברתי.
המצרכים והכנה לבצק:
תבנית משומנת 27X33 או יותר גדולה.
אם תכינו בתבנית היותר גדולה של התנור העוגה תצא נמוכה אבל נ פ ל א ה. מומלץ בחום.
חבילה חמאה או מרגרינה רכה = 200 גרם
6 כפות סוכר
3 חלמונים
חבילה קמח תופח קטן = 1/2 2 כוסות
1/3 כוס מיץ תפוזים או חלב
לשים ומכינים בצק רך ונעים ומחלקים ל-2. מקררים שעה.
חלק אחד משטחים בתבנית משומנת. אין צורך לאפות תחילה את הבצק.
החלק השני נכנס לפריזר בגושים קטנים וישמש לפירורים . גושי בצק קטנים חצי קפואים יהיו קלים לגירור.
מצרכים והכנה למוס בסיר בינוני:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שטוחות קקאו
1/2 כוס מים רותחים
להרתיח על להבה קטנה תוך כדי בחישה רק עד שמתאחד. לסגור להבה ולהוריד מהאש.
להוסיף :
50 גרם מרגרינה או חמאה רכה ו ל ק ר ר .
להוסיף:
כף קמח רגיל
2 כפות ברנדי או יין מתוק/ליקר
3 חלמונים בחושים במזלג (לבחוש לתוך השוקולד במהירות) עד שתתקבל בלילה קרמית.
להקציף ב מ י ק ס ר את 6 החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף גבוה ויציב
להוסיף את הקצף לקרם השוקולד ב ה ד ר ג ה ובתנועת עטיפה עד שיתקבל קרם חלק.
לצקת את הקרם על הבצק .
מוציאים את גושי הבצק שמיועדים לפירורים מהפריזר ומגררים על מגררת גסה באופן שווה מעל.
גם אם הפירורים שוקעים בתוך הקרם זה בסדר גמור.
אופים את כל העוגה ביחד בחום 175 מעלות כ-40 דקות או עד שתשחים.
מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
הערה:
ניתן לשמור כחיתוכיות בפריזר בקופסה סגורה. בין השכבות להפריד עם ניר אפיה.
תתפלאו,אבל העוגה טעימה אפילו קפואה.
תהנו
אלישבע 10 מביאה לנו לטעום ממעשי ידיה:
תהנו מפרוסה עגולה שהכינה שיר123 שהעדיפה להכין את העוגה בתבנית עגולה.


תהנו


המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/המלצת-היום/מתכון-עוגת-מוס-שוקולד-אפויה-לקטגוריה-ה

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
 
למעלה