שירן עוגות מעוצבות
New member
מתכון לעוגת גבינה ושוקולד טבעונית
עוגה זו מוקדשת לכול הטבעוניים אי שם. עוגת גבינה ושוקולד ללא מרכיבי חלב וכוללת תחליפים שלא נופלים בטעמם מהמוצרים מהחי.
רכיבים:
11/2 ופלים בטעם שוקולד, מפוררות
5 כפות שמן קוקוס חם
1 כוס אגוזי קשיו שלמים ללא מלח, ספוגים בקפה מבושל חזק למשך מספר שעות, לאחר השרייה וניקוז הנוזלים
115 גרם טופו (לא ממרח)
115 גבינת שמנת טבעונית
115 גרם שמנת חמוצה טבעונית
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס סירופ מייפל
2 כפיות תמצית שקדים טהורה
קצפת טבעונית (ניתן להכין גם מחלב קוקוס)
שוקולד מריר ("חופן יד מלאה") ופולי קפה
אופן הכנה:
לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות.
להכין תבנית 20 ס"מ קפיצית ולשמנה היטב. לרפד את תחתית התבנית בוופלים ושמן הקוקוס, להדק כלפי התחתית וצידי התבנית (כסנטימטר גובה).
שלב מעבד המזון: לערבב את אגוזי הקשיו, טופו, גבינת השמנת, גבינה חמוצה, הסוכר, סירופ המייפל ותמצית השקדים. לערבב עד תערובת חלקה.
להעביר את התערובת לתבנית ולפזר באופן שווה ע"ג משטח הוופלים.
לאפות במשך כ- 40 דקות, להוציא מהתנור ולקרר את העוגה.
בעזרת סכין, להפריד את צידי העוגה, לשחרר את טבעת התבנית, אך לא להסירה. להכניסה למקרר למשך לילה.
להגשה: לשחרר את טבעת התבנית, לקשט בקצפת ומעליהם לפזר את שברי השוקולד ופולי הקפה.
שבת שלום ומבורכת


עוגה זו מוקדשת לכול הטבעוניים אי שם. עוגת גבינה ושוקולד ללא מרכיבי חלב וכוללת תחליפים שלא נופלים בטעמם מהמוצרים מהחי.

רכיבים:
11/2 ופלים בטעם שוקולד, מפוררות

5 כפות שמן קוקוס חם
1 כוס אגוזי קשיו שלמים ללא מלח, ספוגים בקפה מבושל חזק למשך מספר שעות, לאחר השרייה וניקוז הנוזלים
115 גרם טופו (לא ממרח)
115 גבינת שמנת טבעונית
115 גרם שמנת חמוצה טבעונית
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס סירופ מייפל
2 כפיות תמצית שקדים טהורה
קצפת טבעונית (ניתן להכין גם מחלב קוקוס)
שוקולד מריר ("חופן יד מלאה") ופולי קפה


אופן הכנה:
לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות.
להכין תבנית 20 ס"מ קפיצית ולשמנה היטב. לרפד את תחתית התבנית בוופלים ושמן הקוקוס, להדק כלפי התחתית וצידי התבנית (כסנטימטר גובה).
שלב מעבד המזון: לערבב את אגוזי הקשיו, טופו, גבינת השמנת, גבינה חמוצה, הסוכר, סירופ המייפל ותמצית השקדים. לערבב עד תערובת חלקה.
להעביר את התערובת לתבנית ולפזר באופן שווה ע"ג משטח הוופלים.
לאפות במשך כ- 40 דקות, להוציא מהתנור ולקרר את העוגה.
בעזרת סכין, להפריד את צידי העוגה, לשחרר את טבעת התבנית, אך לא להסירה. להכניסה למקרר למשך לילה.
להגשה: לשחרר את טבעת התבנית, לקשט בקצפת ומעליהם לפזר את שברי השוקולד ופולי הקפה.

שבת שלום ומבורכת
