מרכיבים
50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
150 גרם דבש
2 ביצים גדולות
150 מ"ל שמן חמניות
250 גרם קמח
7 גרם אבקת אפיה
2 גרם סודה לשתיה
רבע כפית ציפורן
300 גרם תפוחים מקולפים
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל160 מעלות ולוקחים תבנית אינגליש ומניחים עליה נייר אפיה
מטריפים באמצעות מטרפה את הדבש,הסוכר,הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה מלאה.
מערבבים בקערה אחרת את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים לתערובתץ
אחרי שנוצרה לנו תערובת חלקה,מוסיפים את התפוחים וממשיכים לערבב.
מוזגים את התערובות לתבנית ואופים במשך חצי שעה,ניתן להגיש עם צלחות אוכל לשדרוג האווירה ולטעם מושלם.
50 גרם סוכר חום
50 גרם סוכר לבן
150 גרם דבש
2 ביצים גדולות
150 מ"ל שמן חמניות
250 גרם קמח
7 גרם אבקת אפיה
2 גרם סודה לשתיה
רבע כפית ציפורן
300 גרם תפוחים מקולפים
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל160 מעלות ולוקחים תבנית אינגליש ומניחים עליה נייר אפיה
מטריפים באמצעות מטרפה את הדבש,הסוכר,הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה מלאה.
מערבבים בקערה אחרת את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים לתערובתץ
אחרי שנוצרה לנו תערובת חלקה,מוסיפים את התפוחים וממשיכים לערבב.
מוזגים את התערובות לתבנית ואופים במשך חצי שעה,ניתן להגיש עם צלחות אוכל לשדרוג האווירה ולטעם מושלם.