מתכון לעוגת דובדבנים

מצרכים:
כוס קמח תופח
צנצנת דובדבנים בסירופ
1 סוכר וניל
3 ביצים
כוס שמן
חצי כפית קינמון
כוס אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
כוס סוכר לבן


אופן הכנה:
יש להכניס את כל המצרכים לתוך קערה פרט לאגוזים ולדובדבנים ולסוכר החום ולבחוש היטב עד שמתקבלת
עיסה אחידה לאחר מכן לשפוך את העיסה לתוך תבנית 24. יש לסנן את הדובדבנים ולפזר מעל העיסה שבתבנית,
לפזר את האגוזים הקצוצים מעל הדובדבנים ולבסוף את סוכר חום. להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל-160
מעלות. להוציא את העוגה אחרי שמכניסים קיסם ויוצא יבש.
עוגה טעימה קלה להכנה מומלצת ביותר
 

טליוקה

New member
מצרכים:
כוס קמח תופח
צנצנת דובדבנים בסירופ
1 סוכר וניל
3 ביצים
כוס שמן
חצי כפית קינמון
כוס אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
כוס סוכר לבן


אופן הכנה:
יש להכניס את כל המצרכים לתוך קערה פרט לאגוזים ולדובדבנים ולסוכר החום ולבחוש היטב עד שמתקבלת
עיסה אחידה לאחר מכן לשפוך את העיסה לתוך תבנית 24. יש לסנן את הדובדבנים ולפזר מעל העיסה שבתבנית,
לפזר את האגוזים הקצוצים מעל הדובדבנים ולבסוף את סוכר חום. להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל-160
מעלות. להוציא את העוגה אחרי שמכניסים קיסם ויוצא יבש.
עוגה טעימה קלה להכנה מומלצת ביותר
נקרא טעים.
 

uty

Member
מצרכים:
כוס קמח תופח
צנצנת דובדבנים בסירופ
1 סוכר וניל
3 ביצים
כוס שמן
חצי כפית קינמון
כוס אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
כוס סוכר לבן


אופן הכנה:
יש להכניס את כל המצרכים לתוך קערה פרט לאגוזים ולדובדבנים ולסוכר החום ולבחוש היטב עד שמתקבלת
עיסה אחידה לאחר מכן לשפוך את העיסה לתוך תבנית 24. יש לסנן את הדובדבנים ולפזר מעל העיסה שבתבנית,
לפזר את האגוזים הקצוצים מעל הדובדבנים ולבסוף את סוכר חום. להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל-160
מעלות. להוציא את העוגה אחרי שמכניסים קיסם ויוצא יבש.
עוגה טעימה קלה להכנה מומלצת ביותר
נהדר, תודה. שאלה: האם האגוזים והדובדבנים לא שוקעים באפיה? כלומר, האם העוגה יוצאת כשהם עדיין למעלה?
 
למעלה