מתכון: פאי דבש וצנוברים של ג´יימי א
מתכון: פאי דבש וצנוברים של ג´יימי אוליבר רכיבים: חומרים למילוי קלתית בצק פריך, אפויה למחצה בקוטר 24 (לא ניתן כאן המתכון לבצק אבל אתן לך מתכון קלאסי לבצק פריך בסוף): 270 גרם חמאה 270 גרם אבקת סוכר 270 גרם צנוברים (קלויים מעט ובזהירות) 3 ביצים גדולות (לפי ג´יימי: עדיף אורגניות) 4 כפות דבש 120 גרם קמח קליפה מגוררת מתפוז אחד קמצוץ מלח טימין לימוני, עלים בלבד אופן הכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות צלסיוס. במיקסר מקציפים חמאה וסוכר לתערובת אוורירית. מוסיפים צנוברים, ביצים בהדרגה (אחת אחרי השנייה) ומקפלים פנימה דבש, קמח, קליפת תפוז, קמצוץ מלח וטימין לימוני. משטחים את התערובת על הקלתית ואופים 30-35 דקות. מצננים, משחררים מהתבנית ומגישים עם צנוברים, קרם פרש ופירות. הערות: מקור המתכון: ג´יימי אוליבר, הקלידה: שיגריס הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2