nani shel pau
New member
מתכון לעוף מעולה
רציתי לשתף אתכם במתכון שעשיתי ביום שישי המחמאות שקיבלתי עליו היו מעולות לקחתי עוף מפורק ללא העור ניקיתי ושטפתי לאחר מכן הכנתי מרינדה של יין אדום, סויה, צ´ילי מתוק פפריקה, כמון, כורכום, פלפל שחור, עלה דפנה, מלח גרוס, שום כתוש, טימין טרי, בצל חתוך לפרוסות מאוד דקות וקצת שמן זית השריתי את העוף לאחר עיסוי במרינדה למשך כ-3 שעות במקרר עטפתי כל חלק בפרוסת חזה אווז מעושן סידרתי בתבנית שפכתי מעל את המרינדה כיסיתי בנייר כסף וחוררתי אותו מעט הכנסתי לתונר בחום של 180-200 מעלות למשך שעה וחצי ואז הסרתי את הנייר כסף לעוד איזה חצי שעה יצא מעולה!!!!
רציתי לשתף אתכם במתכון שעשיתי ביום שישי המחמאות שקיבלתי עליו היו מעולות לקחתי עוף מפורק ללא העור ניקיתי ושטפתי לאחר מכן הכנתי מרינדה של יין אדום, סויה, צ´ילי מתוק פפריקה, כמון, כורכום, פלפל שחור, עלה דפנה, מלח גרוס, שום כתוש, טימין טרי, בצל חתוך לפרוסות מאוד דקות וקצת שמן זית השריתי את העוף לאחר עיסוי במרינדה למשך כ-3 שעות במקרר עטפתי כל חלק בפרוסת חזה אווז מעושן סידרתי בתבנית שפכתי מעל את המרינדה כיסיתי בנייר כסף וחוררתי אותו מעט הכנסתי לתונר בחום של 180-200 מעלות למשך שעה וחצי ואז הסרתי את הנייר כסף לעוד איזה חצי שעה יצא מעולה!!!!