תוסיפו מה שאתם אוהבים
🌶











חומרים
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- ¼ כוס שמן
- ½2 כוסות מים פושרים
- 1 כף מלח
- ¼ כוס שמן
- תוספות מה שאתם אוהבים:
- גבינה צהובה
- רוטב עגבניות
- זיתים
שלבי הכנה
- לערבב ביחד את הקמח והשמרים.
- להוסיף 2 כפות סוכר 1/4כוס שמן 1וחצי כוסות מים פושרים וללוש כמה דקות.
- להוסיף כף מלח ועוד כוס מים פושרים – אולי נצטרך עוד רבע כוס מים וללוש כמה דקות.
- לבסוף נמזוג עוד רבע כוס שמן ובתנועות עטיפה להחדיר לבצק.
- לכסות בניילון ולהתפיח להכפלה.
- לקחת תבנית להניח עליה נייר אפיה לשמן להוריד נפח.
- על שיש משומן להוציא כדורי בצק בגודל פינג פונג. ולכדרר על השיש המשומן.
- לפתוח עם היד מעט לגודל פיתה קטנה.
- להניח על תבנית עם נייר אפיה במעט מרווחים כי זה תופח.
- למרוח רוטב עגבניות ולסדר את התוספות יפה במעגל ומעל את הגבינה והזיתים.
- לאפות ב 180 טורבו
בתאבון