Master Stav
New member
מתכון לצהריים שיהיה בסיר כול היום ../images/Emo71.gif
החומרים הדרושים : 1 פולקע הודו חתוכים לחצי כול אחד 4 בצלים חתוכים לרצועות 2 תפ"א חתוכים לקוביות 3 גזרים חתוכים לפרוסות 2 קישואים גדולים חתוכים לקוביות חצי כפית כורכום כפית מלח גס 1 כף פפריקה חריפה 8 שיניים שום כתוש 4 כפות רסק עגבניות ביתי ( אני מכין לבד , אבל אפשר גם קנוי ) אופן ההכנה בסיר עם תחתית כבדה מטגנים ומזהיבים את הבצל במעט שמן זית מוסיפים את הודו וצורבים אותו קלות מכול הכיוונים ומוציאים מהסיר מוסיפים את השום הכתוש ואת התבלינים ומערבבים היטב יחד עם הבצל וה"מים" של ההודו מחזירים את ההודו לסיר ומוסיפים מעל את כול הירקות בקערה עם חצי כוס מים מערבבים את רסק העגבניות ושפכים מלמעלה .... מביאים לרתיחה ומעבירים את הסיר אל האש הקטנה ביותר שו שנראת כמו מטבע של דולר כסוף אמריקאי
שמים על הלהבה הנמוכה ......וזהו ...4-5 שעות עד הצהריים זה יהיה ....מופלא ....
החומרים הדרושים : 1 פולקע הודו חתוכים לחצי כול אחד 4 בצלים חתוכים לרצועות 2 תפ"א חתוכים לקוביות 3 גזרים חתוכים לפרוסות 2 קישואים גדולים חתוכים לקוביות חצי כפית כורכום כפית מלח גס 1 כף פפריקה חריפה 8 שיניים שום כתוש 4 כפות רסק עגבניות ביתי ( אני מכין לבד , אבל אפשר גם קנוי ) אופן ההכנה בסיר עם תחתית כבדה מטגנים ומזהיבים את הבצל במעט שמן זית מוסיפים את הודו וצורבים אותו קלות מכול הכיוונים ומוציאים מהסיר מוסיפים את השום הכתוש ואת התבלינים ומערבבים היטב יחד עם הבצל וה"מים" של ההודו מחזירים את ההודו לסיר ומוסיפים מעל את כול הירקות בקערה עם חצי כוס מים מערבבים את רסק העגבניות ושפכים מלמעלה .... מביאים לרתיחה ומעבירים את הסיר אל האש הקטנה ביותר שו שנראת כמו מטבע של דולר כסוף אמריקאי