אריאלה פיקסלר אלון
New member
מתכון לצ'ורוס ארגנטינאי
החומרים הדרושים: ½ ליטר חלב 1 כף סוכר 1/4 כפית מלח 200 גרם חמאה 400 גרם קמח {3 כוסות של 140 גר` פחות 1 כף מחוקה} 3 ביצים ½ כפית קינמון סוכר לציפוי שמן לטיגון דולסה דה לצ`ה {ריבת חלב } להגשה אופן ההכנה: בסיר קטן מרתיחים חלב+ חמאה +מלח +סוכר +קינמון. כשהתערובת רותחת מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהבצק נפרד מקצוות הסיר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, ומערבבים היטב אחרי כל ביצה. מכניסים את הבצק לתוך שקית זילוף עם צנטר משונן בקוטר בינוני-גדול. דוחסים את הבצק לכוון פיית הצנטר ובעזרת סכין חדה מנתקים את הבצק מהפיה ,כך שנוצרים חתיכות בצק יפות באורך הרצוי. מרתיחים שמן עמוק ומטגנים את חתיכות הבצק , עד הזהבה . מניחים את הצ`ורוס המדהימים על נייר סופג, ומפזרים מעט סוכר מלמעלה. אוכלים עם ריבת חלב ומתעלפים.... לסיפור המלא
החומרים הדרושים: ½ ליטר חלב 1 כף סוכר 1/4 כפית מלח 200 גרם חמאה 400 גרם קמח {3 כוסות של 140 גר` פחות 1 כף מחוקה} 3 ביצים ½ כפית קינמון סוכר לציפוי שמן לטיגון דולסה דה לצ`ה {ריבת חלב } להגשה אופן ההכנה: בסיר קטן מרתיחים חלב+ חמאה +מלח +סוכר +קינמון. כשהתערובת רותחת מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהבצק נפרד מקצוות הסיר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, ומערבבים היטב אחרי כל ביצה. מכניסים את הבצק לתוך שקית זילוף עם צנטר משונן בקוטר בינוני-גדול. דוחסים את הבצק לכוון פיית הצנטר ובעזרת סכין חדה מנתקים את הבצק מהפיה ,כך שנוצרים חתיכות בצק יפות באורך הרצוי. מרתיחים שמן עמוק ומטגנים את חתיכות הבצק , עד הזהבה . מניחים את הצ`ורוס המדהימים על נייר סופג, ומפזרים מעט סוכר מלמעלה. אוכלים עם ריבת חלב ומתעלפים.... לסיפור המלא