מתכון לצלי ושאלת חרוסת

מתכון לצלי ושאלת חרוסת

מצאתי את המתכון לצלי אכן אורני הביאה מתכון של סינדרלה
כתף מס' 5, מרפדים באב. מרק בצל מסביב עוטפים בנייר כסף ואופים שעה לכל ק"ג.
אני אח"כ פורסת לרוטב פטריות.

מתי הכי מוקדם אני יכולה להכין את החרוסת?

עוגת פסח ראשונה בתנור עכשיו (גזר של BB)
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
קיבלתי דוגמית של חרוסת מבתיה שכנתי אתמול!!

(שתי נכדות חמודות דפקו על הדלת "חרוסת מסבתא בתיה!"). לא טעמתי (מבחינתי חמור כמעט כמו לאכול מצה לפני
), אך ניגשתי עכשיו להריח כדי לענות לך - יש בה תמרים, אגוזים, קינמון. שום דבר שיכול להשחיר.

אם אצלך בחרוסת יש תפחים (כמו אצלנו), הייתי מכינה בסמוך לסדר (כך אנו עושים).

ואת הגזר של BB טרם טעמתי, שמעתי שנהדרת!
 
למעלה