מתכון לקבב רומני
2 ק'ג בשר צלעות וצוואר שמנמנים 10 שיני שום 1 כף אבקת סודה לשתיה 1 כף אבקת מרק עוף 2 כוסות מים קרים 2\1 כפית טימין 2\1 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח אופן ההכנה; לטחון את הבשר עם השום להוסיף את שאר המצרכים לתערובת וערבב במשך 5 דקות עד לקבלת עיסה דביקה להכניס את התערובת למקרר לשעתיים ולאחר מכן ליצור קבבים ולעלות על המנגל אני מחזיק במכשיר שיוצר את הקבבים אך אפשר לקנות שרוול בעל קוטר של 8\7 שמתאים לראש מכונת הטחינה הביתית
2 ק'ג בשר צלעות וצוואר שמנמנים 10 שיני שום 1 כף אבקת סודה לשתיה 1 כף אבקת מרק עוף 2 כוסות מים קרים 2\1 כפית טימין 2\1 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח אופן ההכנה; לטחון את הבשר עם השום להוסיף את שאר המצרכים לתערובת וערבב במשך 5 דקות עד לקבלת עיסה דביקה להכניס את התערובת למקרר לשעתיים ולאחר מכן ליצור קבבים ולעלות על המנגל אני מחזיק במכשיר שיוצר את הקבבים אך אפשר לקנות שרוול בעל קוטר של 8\7 שמתאים לראש מכונת הטחינה הביתית