מתכון לקבב רומני

צלשף

New member
מתכון לקבב רומני

2 ק'ג בשר צלעות וצוואר שמנמנים 10 שיני שום 1 כף אבקת סודה לשתיה 1 כף אבקת מרק עוף 2 כוסות מים קרים 2\1 כפית טימין 2\1 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח אופן ההכנה; לטחון את הבשר עם השום להוסיף את שאר המצרכים לתערובת וערבב במשך 5 דקות עד לקבלת עיסה דביקה להכניס את התערובת למקרר לשעתיים ולאחר מכן ליצור קבבים ולעלות על המנגל אני מחזיק במכשיר שיוצר את הקבבים אך אפשר לקנות שרוול בעל קוטר של 8\7 שמתאים לראש מכונת הטחינה הביתית
 

smadidi

New member
תשמע ידידי אתה גדול

ושאלה מים אני לא הכנתי מים בקבב אף פעם מה שכן שמתי זה מי סודה במקום אבקה מים לא גורמים לתערובת להיות נוזלית יותר ?? תבורך סמדי
 

צלשף

New member
למים שתי תפקידים

הראשון לקשור את הבשר יותר טוב השני ליצור מסה יותר קלילה עכשיו לגבי הסודה את יכולה להשתמש בסודה אך זה לא מחליף את אבקת הסודה לשתיה תנסי לפי המתכון שכתבתי ותחזרי אחורה בזמן לקבב רומני כמו במסעדות
 
למעלה