מתכון לקראנץ' שמרים שלא בטוחה שיצא טוב
שלום,
הכנתי היום מתכון לקראנץ' שמרים מגיליון של על השולחן- את המתכון המקורי חילקתי לשתיים.
יש לי תחושה שמשהו לא בסדר.. בעיקר מבחינת הנוזלים. הבצק בתפיחה במקרר והוא נראה לי יבש
1 ק"ג קמח
1/4 כוס חלב
50 גרם שמרים טריים
3/4 כוס סוכר
1 כפית שטוחה מלח
4 ביצים
250 גר חמאה רכה
מה דעתכם?
שלום,
הכנתי היום מתכון לקראנץ' שמרים מגיליון של על השולחן- את המתכון המקורי חילקתי לשתיים.
יש לי תחושה שמשהו לא בסדר.. בעיקר מבחינת הנוזלים. הבצק בתפיחה במקרר והוא נראה לי יבש
1 ק"ג קמח
1/4 כוס חלב
50 גרם שמרים טריים
3/4 כוס סוכר
1 כפית שטוחה מלח
4 ביצים
250 גר חמאה רכה
מה דעתכם?