מתכון לרוטב פטריות

dory30

Well-known member
שלום, יש למישהו כאן מתכון עם פטריות שלא דורש טיגון? אני פשוט שונא את זה. תודה.
 

uty

Member
פטריות מפרישות הרבה נוזלים בטיגון, כמעט עם תחילת הטיגון. לכן טיגון פטריות זה בעצם צליה.
טמפרטורת השמן לא עולה כמו, לדוגמא, בטיגון לביבות או תפוחי אדמה.
 

אבי בן 1231

Well-known member
פטריות מפרישות הרבה נוזלים בטיגון, כמעט עם תחילת הטיגון. לכן טיגון פטריות זה בעצם צליה.
טמפרטורת השמן לא עולה כמו, לדוגמא, בטיגון לביבות או תפוחי אדמה.
לדעתי זו טעות להגיד שטמפרטורת השמן אינה עולה.
גם בצל מפריש הרבה מאוד מים בטיגון, אך לאחר אידוי כל המים מהבצל
טמפרטורת השמן עולה והבצל מזהיב, משחים ואם תטגן זמן רב מדי הוא גם יישרף.
 

bali

New member
מנהל
לא שמעתי על רוטב פטריות שלא דורש בישול וחימום. אם משתמשים בפטריות טריות, די חייבים לטגן אותן בקצת שמן או חמאה.
מה בדיוק חשבת לעשות כדי להכין רוטב פטריות בלי לטגן/לבשל אותו? ולאיזו מטרה הרוטב? עם מה חשבת לאכול אותו?
 
למעלה