פטריות מפרישות הרבה נוזלים בטיגון, כמעט עם תחילת הטיגון. לכן טיגון פטריות זה בעצם צליה.
טמפרטורת השמן לא עולה כמו, לדוגמא, בטיגון לביבות או תפוחי אדמה.
פטריות מפרישות הרבה נוזלים בטיגון, כמעט עם תחילת הטיגון. לכן טיגון פטריות זה בעצם צליה.
טמפרטורת השמן לא עולה כמו, לדוגמא, בטיגון לביבות או תפוחי אדמה.
לדעתי זו טעות להגיד שטמפרטורת השמן אינה עולה.
גם בצל מפריש הרבה מאוד מים בטיגון, אך לאחר אידוי כל המים מהבצל
טמפרטורת השמן עולה והבצל מזהיב, משחים ואם תטגן זמן רב מדי הוא גם יישרף.
לא שמעתי על רוטב פטריות שלא דורש בישול וחימום. אם משתמשים בפטריות טריות, די חייבים לטגן אותן בקצת שמן או חמאה.
מה בדיוק חשבת לעשות כדי להכין רוטב פטריות בלי לטגן/לבשל אותו? ולאיזו מטרה הרוטב? עם מה חשבת לאכול אותו?