מתכון לשבת: אחלה בשר לסנדביץ'
המתכון הבא מומלץ קר או חם. פרוסות בשר איכותי, שהולכות מצויין בסנדביץ' חם או בפלטת בשרים קרה. פרוסות בשר לסנדביץ' מושלם המצרכים: נתח של כ 1/2 ק"ג סינטה או פילה בקר, נקי מגידים. למרינדה: 5 כפות שמן זית 2 כפות חרדל דיז'ון משובח (גרגירים) 2-3 שיני שום כתוש פלפל שחור טרי גרוס שבבי מלח גס כף טימין 2 כפות עלי רוזמרין טרי אופן ההכנה: ערבבו היטב את כל חומרי המרינדה. השרו למשך הלילה את נתח הבשר. לפני הצליה יש לוודא שהבשר בטמפרטורת החדר (לפחות שעה וחצי לפני הצליה יש להשאיר בתוך המרינדה מחוץ למקרר). יש להוציא את הנתח מהמרינדה, להניח על רשת צליה בתנור. מתחת לרשת יש להניח תבנית להגרת הנוזלים. יש לצלות כ 15-25 דקות (בהתאם למידת הצלייה הרצויה). בתנור שחומם מראש לחום גבוה. את חומרי המרינדה אפשר לצמצם לפחות בחצי בסיר על להבה נמוכה. להגשה, לפרוס את הבשר בעובי הרצוי, ולהגיש עם הרטב, חם או קר, או בתוך כריך. בתאבון מבר בשרים מסעדת שף ובר רח' ירמיהו 7 ת"א
המתכון הבא מומלץ קר או חם. פרוסות בשר איכותי, שהולכות מצויין בסנדביץ' חם או בפלטת בשרים קרה. פרוסות בשר לסנדביץ' מושלם המצרכים: נתח של כ 1/2 ק"ג סינטה או פילה בקר, נקי מגידים. למרינדה: 5 כפות שמן זית 2 כפות חרדל דיז'ון משובח (גרגירים) 2-3 שיני שום כתוש פלפל שחור טרי גרוס שבבי מלח גס כף טימין 2 כפות עלי רוזמרין טרי אופן ההכנה: ערבבו היטב את כל חומרי המרינדה. השרו למשך הלילה את נתח הבשר. לפני הצליה יש לוודא שהבשר בטמפרטורת החדר (לפחות שעה וחצי לפני הצליה יש להשאיר בתוך המרינדה מחוץ למקרר). יש להוציא את הנתח מהמרינדה, להניח על רשת צליה בתנור. מתחת לרשת יש להניח תבנית להגרת הנוזלים. יש לצלות כ 15-25 דקות (בהתאם למידת הצלייה הרצויה). בתנור שחומם מראש לחום גבוה. את חומרי המרינדה אפשר לצמצם לפחות בחצי בסיר על להבה נמוכה. להגשה, לפרוס את הבשר בעובי הרצוי, ולהגיש עם הרטב, חם או קר, או בתוך כריך. בתאבון מבר בשרים מסעדת שף ובר רח' ירמיהו 7 ת"א