מתכון לשבת: עוף עם תפוחי אדמה ברוטב תפוזים

מתכון לשבת: עוף עם תפוחי אדמה ברוטב תפוזים

הכנתי לשבת ויצא מעולה. לא נשאר אפילו גרגר בשביל לצלם מנה מוכנה
הרעיון פשוט: בסיר רחב מטגנים קוביות תפו"א במשך 10-15 דקות. מוציאים מהסיר לכלי נקי. מטגנים באותו הסיר (ועם אותו השמן) ירכייים עוף במשך 10 דקות נוספות ע"מ לסגור את העוף (שישמור על עסיסיות). מוציאים את העוף ושופכים את השמן. מכניסם שוב לסיר את תפו"א, העוף ומוסיפים רוטב תפוזים (כוס וחצי מיץ תפוזים, כוס מים רותחים, 2 כפות סילאן) מבשלים במשך שעה ורבע... ויוצא פשוט מעולה!!!! יאמי!!!! http://amirskitchen.wordpress.com/2010/03/07/sofrito
 

smadidi

New member
וכאן נשאלת השאלה

אז למה לא כול יום שבת אמצתי בחום גם לאמצע השבוע סמדי
 
למעלה