מתכון לשניצל ללא טיגון

kikona126

New member
מתכון לשניצל ללא טיגון ../images/Emo13.gif

טוב, כחלק מהדיאטה שלי התחלתי לעשות ניסיונות... ולהכין אוכל ללא כל מיני דברים משמינים... ואחד הדברים שמאוד אהבתי זה שניצל. אבל זה מטוגן ומלא שמן! אז מה עושים? חומרים: חזה עוף פירורי לחם ביצה חרדל וספרי שמן. מערבבים את הביצה עם כפית-כפית וחצי של חרדל (דיז'ון) מוסיפים מלח ופלפל (לא יודעת למה חרדל, שמעתי שיש שמכינים את זה ככה אז ניסיתי, בדרך כלל אני מכינה בלי, מה שכן לא מרגישים אותו.) שמים את החזה עוף/שניצל בביצה ואז מעל הפירורי לחם. שמים נייר כסף בתבנית, ומשפריצים עליו קצת שמן (יש את השמן שפריצר שהוא מעולה!) ואז מניחים את השניצל מלמעלה. משפריצים פעם אחת על השניצל מלמעלה. ומכניסים לטוסטר עד שזה מקבל צבע זהוב, ואז מוציאים. וזה מוכן לאכילה
(בערך 15 דקות, יש לחמם את התנור מבעוד מועד) יצא לי טעים היום, אפילו בן דוד שלי שחולה על שניצלים אמר והוא לא אחד שאוכל הכל
(בפעם הבאה מתכון להכנת בלילה לקרפים
)
 

kikona126

New member
קרפים קרפים וקרפים...

אז גם מתכון לקרפים יש לי בכיס... 3 ביצים 2 כפות סוכר 4 כפות שמן 1 כוס חלב (אפשרי גם 2/3 כוס תפוזים ועוד 1-3 כוס מים, היום הכנתי כאלו ויצאו מעולים! יותר טעים מהחלב) 1 כוס קמח תופח (במידה ויש קמח רגיל חצי כפית אבקת אפייה) תמצית וניל (רבע כפית) מערבבים, ולאחר מכן מעבירים סינון (כי ככה אין יותר גושים). משפריצים שמן על המחבת (מנקים אותו עם נייר סופג) ושמים במרכז בלילה, ומשטיחים אותה. מה אפשר לשים על הקרפים? ילדים אוהבים שוקולד, אפשר גם לעשות עם גלידה, אפשר ריבה, מייפל, אפשר להכין מילוי של בלינצ'יז (כי זה אותו הבצק), אני מכינה לי כזה עם גבינה צהובה/לבנה/עם פטריות - אבל את אלו מכינים בדרך כלל עם בלילה מלוחה (מה שנקרא בצרפתית גאלט - במקום סוכר מלח, וללא תמצית וניל) אבל אפשרי גם עם בלילה רגילה... בתאבון
 
יאמי יאמי!! נשמע אחלה../images/Emo106.gif

תודה
אני משתמשת בחרדל תמיד כשאני עושה שניצל, זה משדרג את הטעם|יאמי| על איזו טמפ' התנור צריך להיות?
 

kikona126

New member
לא יודעת ,

שמתי בטוסטר... על הכי גבוה... (מה שכן שזה לא מתוגן השניצל לא יוצא יבש מבפנים...), אמא אומרת שאם בתנור אז 200
 
למעלה