מתכון לשניצל ללא טיגון ../images/Emo13.gif
טוב, כחלק מהדיאטה שלי התחלתי לעשות ניסיונות... ולהכין אוכל ללא כל מיני דברים משמינים... ואחד הדברים שמאוד אהבתי זה שניצל. אבל זה מטוגן ומלא שמן! אז מה עושים? חומרים: חזה עוף פירורי לחם ביצה חרדל וספרי שמן. מערבבים את הביצה עם כפית-כפית וחצי של חרדל (דיז'ון) מוסיפים מלח ופלפל (לא יודעת למה חרדל, שמעתי שיש שמכינים את זה ככה אז ניסיתי, בדרך כלל אני מכינה בלי, מה שכן לא מרגישים אותו.) שמים את החזה עוף/שניצל בביצה ואז מעל הפירורי לחם. שמים נייר כסף בתבנית, ומשפריצים עליו קצת שמן (יש את השמן שפריצר שהוא מעולה!) ואז מניחים את השניצל מלמעלה. משפריצים פעם אחת על השניצל מלמעלה. ומכניסים לטוסטר עד שזה מקבל צבע זהוב, ואז מוציאים. וזה מוכן לאכילה
(בערך 15 דקות, יש לחמם את התנור מבעוד מועד) יצא לי טעים היום, אפילו בן דוד שלי שחולה על שניצלים אמר והוא לא אחד שאוכל הכל
(בפעם הבאה מתכון להכנת בלילה לקרפים
)
טוב, כחלק מהדיאטה שלי התחלתי לעשות ניסיונות... ולהכין אוכל ללא כל מיני דברים משמינים... ואחד הדברים שמאוד אהבתי זה שניצל. אבל זה מטוגן ומלא שמן! אז מה עושים? חומרים: חזה עוף פירורי לחם ביצה חרדל וספרי שמן. מערבבים את הביצה עם כפית-כפית וחצי של חרדל (דיז'ון) מוסיפים מלח ופלפל (לא יודעת למה חרדל, שמעתי שיש שמכינים את זה ככה אז ניסיתי, בדרך כלל אני מכינה בלי, מה שכן לא מרגישים אותו.) שמים את החזה עוף/שניצל בביצה ואז מעל הפירורי לחם. שמים נייר כסף בתבנית, ומשפריצים עליו קצת שמן (יש את השמן שפריצר שהוא מעולה!) ואז מניחים את השניצל מלמעלה. משפריצים פעם אחת על השניצל מלמעלה. ומכניסים לטוסטר עד שזה מקבל צבע זהוב, ואז מוציאים. וזה מוכן לאכילה


