מתכון לשקשוקה אליפות.

Jesuscrist

New member
מתכון לשקשוקה אליפות.

כל גבר אוהב שקשוקה חריפה עד מוות [ומי שלא שיצא מכאן]. ואף אחד לא אוהב להתאמץ בשביל לבשל משהו טעים כל הזמן. לכן אני מביא לכם היום את המתכון לשקשוקה הכי טעימה שיצא לי לטעום והיא ממש קלה להכנה. הכמות תשתנה כמובן בגודל השקשוקה שאתם רוצים. אני הכנתי שקשוקה ל 2: רכיבים: צ'וריסו [נקניקיות מרגז כאלה] 3 שיני שום קצוצות שמן רגיל [קנולה או חמניות] שמן זית 400 גרם רסק פפריקה חריפה ומתוקה פלפל שחור גרוס פלפל אדום חיי קצוץ.[במידת הגבריות כמובן] כוס מים מלח ו3 ביצים

Jesuscrist

New member
שלב שני

מוציאים את הנקניקיות לצלחת,מוסיפים שמן זית ואחרי שהוא התחמם שמים את כל הרכיבים כולל הטיבול,לא כולל הביצים והנקניקיות. מאפשרים לעיסה להתבשל עד שהיא מצטמצמת בצורה משמעותית ומכהה.

Jesuscrist

New member
שלב אחרון

אחרי בערך רבע שעה שהשקשוקה מצטמצמת על אש נמוכה,מוסיפים חזרה את הצ'וריסו[אני בדרך כלל קובר אותן מתחת לרוטב] ועל כל הסיפור פותחים ביצים ומכסים. אחרי עוד 15-20 דקות זה מוכן. דרך אגב,אל תנסו את זה עם נקניקיות רגילות,זה לא מתקרב. איים אאוט, פיס,ג'יזס

זיקן

New member
מנהל
למרות שאני לא בשלן

בשקשוקה אני מיתעניין ובכלל בכל מה שקשור בחביתות. המתכון שציינת הוא 9.9 מתוך 10 . ואסביר גם אני בקטע של השקשוקה עם כל התבלינים ובכל מיני צורות ואגלה לך סוד שלי ולמה זה 9.9 ולא 10 אני עושה הכל (לחברים) כפי שציינת פחות או יותר אך אני שם "בתערובת" בין 1 ל2 (תלוי בכמות) כדורי ויאגרה מרוסקים.. וטוען לחברים שזה מתכון "סודי" שמעמיד את הכלי , ותאמין לי זה עובד כבר חשבתי לפתוח דוכן פלאפל עם המרכיב "הסודי" אך זה יוצא יקר וגם זה לא מתאים לכל 1 (מבחינה בריאותית) מה יקרה עם 1 הקליינטים יקבל התקף לב או עיוורון שלא אדע מצרות.. לכן אני עושה את זה רק לחברים קרובים ומוכרים שמעודכנים בכל..

Love Today

New member
נשמע טוב

למרות שהרגשתי איך הפה שלי נשרף רק מלקרוא את הרכיבים שלך:S מה זה הצ'וריסו הזה , זה כשר?:)

Jesuscrist

New member
בוודאי

יש צ'וריסו כשר בכל סופר אגב אם למישהו זה יוצא יותר מידי רסק הוא יכול להוציא חלק ולשים עגבניות במקום,יוצא גם יותר בריא.

Love Today

New member
סבבבבבבוווששש, אז אני אנסה מחר להכין לחבר שלי

אחזור עם חוויותP:

Jesuscrist

New member
מצויין

תזהרי עם האש לא לשרוף אותה,תקפידי על אש נמוכה למה ברגע ששרפת אפילו קצת כל השקשוקה מקבלת טעם שרוף.

Love Today

New member
בוא נגיד שאני לא ספסצית בבישול

אני אתאמן על זה בערך 3-4 פעמים לפני שאני אעז להגיש את זה לחבר שלי, לטובת בריאותו. עם הבישולים שלי אפשר עוד לגמור בבית חולים:S

Love Today

New member
תודה לאל הוא עוד לא הגיע לגיל

שהוא צריך חיזוקים לכוח הגברא

למעלה